Unikátní operace v Česku: Konec brýlí na čtení? Leoš Zámoravec: Za deset minut jsem opět viděl! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Unikátní operace v Česku: Konec brýlí na čtení? Leoš Zámoravec: Za deset minut jsem opět viděl!

Vždycky, když šel Leoš Zámoravec ze Zlína do obchodu, měl problém. Tedy pokud si nevzal brýle. „Prostě jsem neviděl na drobné nápisy na zboží, někdy jsem domů přinesl třeba jinou barvu. Bez brýlí jsem s pouhou jednou a půl dioptrií neviděl na knihy, noviny, na text na počítači,“ popisuje. Až do včerejška. Jako první v Česku podstoupil unikátní operaci tzv. vetchozrakosti.
Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.

Přihlásit se

DISKUSE

Thyronx
05. 10. 2012 04:41

samozrejme nevidim nic lip, protoze mam glaucoma. Cataract mi operovali take. To je ta zazracna operace kde vam voperuji umelou cocku a nemusite "skoro" nosit bryle.

Na ten druhy zakal vsak neexistuje nic a zadna operace Vam nemuze vratit ani to blbe procento zraku. O tom Vam ale bulvary nenapisou. Sedy zakal (Cataract) je snadne operovat a je zcela fuk jestli la***m nebo skalpelem. Zeleny zakal mi operovali, ale jak znamo lze jen snizit tlak v oku pomoci drenazi. Nic vic a nic min. 95% oka je v hajzlu a zlepseni neni mozne ani v Americe natoz jinde.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.