Deníček Pavly Truxové: Jak jsem porazila obezitu (12) - Nový rok v novém bytě! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Deníček Pavly Truxové: Jak jsem porazila obezitu (12) - Nový rok v novém bytě!

Zaujal vás příběh Pavly Truxové, která navzdory neúspěchu v pořadu Jste to, co jíte našla odvahu změnit kompletně svůj život? Na Ahaonline.cz si můžete na pokračování přečíst její deníček začínající 1. dubna 2011, kdy její váha dosáhla závratných 197,5 kilogramu. Dnes už je Pavla díky dodržování přísného režimu o 85 kilo lehčí… a ráda by se dostala až na třetinu své původní váhy!
Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.

Přihlásit se

DISKUSE

winterfreshka
01. 10. 2012 08:21

Jen Pavla Truxová

wellnes.top
01. 10. 2012 08:59

V celé ČR a nejen tam hubne většina lidí,většina z nich jsou bohužel i věční "dietáři",zhubnou-nasledně i s úroky naberou.Vidím to u nás ve fitness.Doopravdy a natrvalo to změnit dokáže málokdo.Mnozí naopak nemusí dělat téměř nic a figuru mají perfektní.Je to tak prostě každému dané.Ti co mají krásnou figuru mohou ale zase mít jiné problémy.Každopádně nikdo na světě není bezchybný.Nebo snad ano?

hillaarkaa
01. 10. 2012 23:08

Bezchybný určitě není nikdo,ale z velké části si za to může každý sám,zbytek ladí gene­tika­.Krás­ní,mnoh­dy vysokoškolsky vzdělaní lidé najdou smysl života v nicne­dělá­ní,vy­valo­vání a přežírání se... Není to škoda??

wellnes.top
02. 10. 2012 06:31

Prostě někdo má "z ***e kliku" v životě a někdo "z ***e smůlu",to myslím nejen v hubnutí,tak to prostě je.Z části si za to člověk může sám.Za obezitu,když se váha vyšplhá za určité hranice,tak potom se do toho spadne,metabolický rozvrat organismu a návrat zpět není jen tak a pro nás,kteří to nezažili,já jen z fitnes od několika lidí, je to k nepochopení,jak se člověk může dostat až na tak vysokou váhu.Nechci se nikoho zastávat,ale mnozí se "neprožerou" k tak obr váze,je mnoho faktorů,které se mohou na takové morbidní obezitě podílet.Jestli jsem dobře pochopila,tak články(deníkem ani nelze nazvat,spíš jak vyhrává postupně nad obezitou)Pavly má být na pomoc lidem,kteří tento problém mají a mělo by to pro ně být jakési "nakopnutí" dopředu.Vždyť si vemte,budete řešit sami nějaký problém a na internetu najednou najdete něco,někoho,kdo to také řeší a celkem úspěšně,navíc dává pravidelně krok po kroku jak postupuje dál a dál.Vždyť obezita je smrtelný problém,na rozdíl od rakoviny s nějakou šancí přežít.Přeji hezký den všem!

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.