Skromná Jaruš Hanušová: Piju to, co bezdomovci! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Skromná Jaruš Hanušová: Piju to, co bezdomovci!

Recesistka Jaroslava Hanušová (63) se kromě pořadu Možná přijde i kouzelník po boku Jiřího Lábuse (62) proslavila i nechvalnou zálibou v pití alkoholu, který jí jeden čas byl nejlepším přítelem v nouzi. Za dob její největší slávy pila dokonce i na jevišti! I dnes má ale lahvinku rumu pro případ po ruce! Hosty v pořadu VIP Prostřeno! napojila tímto mokem se slovy: „Připijeme si nápojem nás důchodců a bezdomovců!“
Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.

Přihlásit se

DISKUSE

fiat
01. 10. 2012 17:42

ČSSZ neumí mnohdy ani správně vypočítast chybějící dobu sociáloního pojisštění. Stálé změny vedou k tomu, že ani úřednici se v situaci nevyznají. Jinak se počítá invalidní,jinka starobní......a i když máte adsvokáta, tak to je někdy k ničemu a řešení trvá dlouhé měsíce. Ceny za bydlwní, potraviny, telefony,jízdné, to vše neodpovídá výši našich důchodů. Lidi platili celý život daně a nyní aBY PŘIPLÁCELI,CHTĚJÍ LI SLUŠNOU ZDRAVOTNÍ PÉČI. NYNÍ NOVINKA. mÁ SE PLATITI,ZA LEPŠÍ NARKOZU, ZA POČÍTAČŠERM ŘÍZENÍM OPERACE KLOUBNÁCH NÁHREAD. sTÁLOE TOIHO BUDE VÍCE. A spoření na důlchoid, mkteré se vtlouká mladým do halvy je taky podfuk. Někdo s penězi uteče, a tak bych byla pro zrušešní povinného zdravotního pojištění. Časem si stejně všechno zapaltímer. začalo to tím vstuopným, sádrou, a pokračuje to plánovaně dál.

mnpv
01. 10. 2012 19:55

No a co se vám nezdá, pokud nechcete nemusíte si připlácet., Naopak, já to vítám, protože odpadnou ty trapasy, kdy člověk složitě zjišťuje kolik bere ten nebo ten. Teď je pohoda, vyberete si operatéra, narkozu a způsob provedení a dokonce dostanete fakturu. Super. Nadávat mohou jen lékaři, kteří přijdou o hodně peněz.

lepabrena
28. 09. 2012 17:20

Paní Jity, jak jsem už psala- vaše známá má po smrti manžela vdovský důchod, celý nedělený majetek a k stáru se už nemusí ani starat o děti- to se jí to žije! Kdyby paní Hanušové manžel, režizér Hanuš zemřel, místo toho co jí po rozvodu i ze 3 dětmi vyhnal z domu, aby si tam mohl přivěst svoji milenku s dětmi, také by na tom byla finančně za vodou. Ona a děti by měly veškerý společný majetek i s vilkou v Čerčanech, navíc ona vdovský a děti sirotčí důchody- to by se jim žilo!A jestli paní Hanušová prskala kvůli komunistům- to jsem nevěděla a to nemohu, protože neznám souvislosti, komentovat.

mnpv
28. 09. 2012 17:39

Chápu vás, snažíte se obhájit neobhajitelné. Kdyby byly... Kdyby paní Hanušová nechlastala a nekouřila mohla si dát k obědu normální jídlo a nezdůrazňovat "chudou důchodkyni". Je to její ostuda a neschopnost.

va45
28. 09. 2012 22:23

pro lepabrena: pokud se pořádně na J.Hanušovou podíváte tak je alkoholička a taky tak vypadá. Nevím co s tím má společného rozvod a starání se o děti,že chlašče.Víte kolik ženských je rozvedených,starají se o děti,muž neplatí alimenty a přesto nechlaščou.

jity
29. 09. 2012 12:36

Tím spíše když mají tolik peněz, jak vy tvrdíte by se mohly dát na alkohol. Ne když zůstanu bez koruny a s dětmi na krku. Jinak to, co se stalo paní Hanušové je hnusné, ale není bohužel jediná. To by se muselo žen uchlastat do trosky jako je tato dáma. Zkrátka to neobhájíte.

jity
29. 09. 2012 12:37

To se jí to žije vdovský důchod dostala 2400,-Kč, ale dobré jsou.

jity
29. 09. 2012 13:17

Nheledě na to, že napsat o někom, že když ovdověl se 4 dětmi, tak si žil jako hraběnka je neuvěřitelný cynismus. Citová stránka vám zřejmě nic neříká.

lunatic
28. 09. 2012 16:40

příčinou všech rozvodů je uzavření manželství;já bych si ale klidně paní Hanušovou vzal - nevíte,kolik má důchod?

lunatic
28. 09. 2012 16:34

co bezdomovci ... a vypadám ještě hůře

lepabrena
28. 09. 2012 15:53

Vaše maminka si žila jako hraběnka, když ovdověla se 4 dětmi- protože pobírala vdovský důchod pro sebe a ještě každé z dětí mělo sirotčí důchod po otci. Jestli je teď ještě vaše matka v důchodu, tak pobírá vdovský důchod po vašem otci dál. Navíc jí zůstal veškerý společný majetek a také nervy, protože nemusela řešit rozvod a rozdělení majetku po rozvodu a svěření dětí do péče. Vdova je v naší zemi královna- a je to nespravdlivé nejen vůči ostatním ženám- vždyť v ČR každé druhé manželství končí rozvodem- ale hlavně vůči dětem- řada otců neplatí vůbec anebo platí co možná nejméně. A co se týče režizéra Hanuše- vyhnal svou rodinu s manželkou i dětmi ze své vilky v Čerčanech, aby si tam přivedl milenku s jejími 2 dětmi a spolu mají ještě další dvě. Na své děti s paní Hanušovou platil co možná nejméně a paní Hanušové příspěvek rozvdené manželce neplatil vůbec. Ale je fakt, že jsou i horší muži- někteří svou rodinu vyvraždí, když si jdou za milenkou. A teď by mě ještě zajímalo pro mpv- kolik znáte rozvedených žen se 3 dětmi, vyhnaných po rovodu z domu, které nejenže vychovaly a daly vzdělání těmto zavrženým dětem a zároveň si ve stáři po 50ce vydělaly miliony? A pokud znáte, můžete uvést odkud jsou a jejich profese? A co se týče paní Hanušové- neviděla jsem, že by se ztřískala jako carský důstojník- to spíš je výsada jiných paní a pánů- dala si jen 2 panáky- to je jako 3 piva.

jity
28. 09. 2012 16:30

Žít jako hraběnka bez milovaného manžela, pěkně děkuji. Netvrdím, že byl na tom finančně zle, protože měla ještě tatínka a ten se snažil přivydělat v důchodu a pomáhat jí. To neznamená, že když finančně nestrádala, že ji nebylo ouzko. Nejvíce pláče bylo, když na maturitním plese měly všechny děti otce a její ne, též všechny svatby velmi oplakala. Dnes už tady maminka není, ale ten vdovský důchod už ji nenáležel. Prý má dost velký ten svůj, ale to už neni důležité. Zkrátka pořád nevidím důvod proč paní by Hanušová musela pít. Má zdravé šikovné děti, co by jiná za to dala, ale takové štěstí ji nepotkalo. Vzpomínám si na ni jak před léty u kotelnice Jílkové dostávala třasavku a sršela nenávistí, byl tam nějaký komunista a ona to nemohla strávit. Už tenkrát se tam málem zhroutila. Kvůli blbé politice si ničit zdraví, to určitě.

mnpv
28. 09. 2012 16:35

Zřejmě byla vilka před manželstvím jeho, když mu zůstala. Rozvedených ženských je spousta, dokáží si dálkově zvyšovat kvalifikaci, chodit do práce , dokonce k znám ženké, které mají ještě vedlejší pracovní poměr. Dopoledne pracuje např.v bance a odpoledne přepisuje anglické texty. Vychovává dvě děti a vůbec nežije špatně. Ovšem nechlastá a nekouří. A takových je spousta. Záleží jak je kdo schopný a jak umí hospodařit. Jestliže budu vymetat hospody a kavárny a žít stylem "po nás potopa", tak asi nic nezbuduji. Znám spousty stejně starých důchodkyň, které jezdí autem a po rekreacích, jsou plné života i když manžela nemají. Holt jaké si to uděláš, takové to máš. Čekat s rumíkem a cigárou v ruce na smrt by mě nebavilo.

jity
28. 09. 2012 16:54

mnpv také si myslím, příbuzné zemřel manžel a ona v 69 s tím také bojuje, ale tak, že jezdí autem na jejich milovanou chatičku, chodí do fitka, spřáteli jezdí na víkendy a neřeší to chlastem.

gabi50
28. 09. 2012 14:37

někoho šmahem odsoudit, mně jí bylo docela líto. Chlapi holt tohle umí moc dobře, chytit se mladší a manželku kopnout do zadku. Např.Jana Šulcová to řešila stejně, alkoholem, ale naštěstí se z té závislosti vymanila. Ne každá ženská je tak silná, že se z rozchodu vzpamatuje. Mně osobně daleko větší ubožák přišel Janda, když jí dal při příchodu k ní nějaké citronové sušenky za pár korun, které podle mne vzal narychlo při odchodu doma dceři. Mohl alespoň koupit nějakou bonbonieru nebo kytku.

mnpv
28. 09. 2012 15:14

To jsem si nevšimla, mně zase vadilo jak do sebe lila to dobré víno a vyjídala jako by 14 dnů nejedla. Něco jako házení perel sviním. Bylo vidět, že jí jedno co pije, hlavně že teče a zadarmo.

westak.cestak
28. 09. 2012 15:37

Ani se nedivím že se sní manžel rozvedl, ostatně kdo by chtěl být s ženskou, která problémy řeší tak, že se ztříská jak carský důstojník.

lepabrena
28. 09. 2012 13:43

a sprostý a urážlivý mpv- není to náhodou její manžel režizér Hanuš? Protože jinak nechápu tolik urážek a sprostoty. Paní Hanušová dělá chybu, pokud ho nezažaluje o výživné manželky- na rozvodu prodělala a po rozvodu jí zůstaly na krku 3 děti- kdyby děti dala do Dětského domova po rozvodu anebo do domova mládeže, určitě by na tom byla finančně i pracovně daleko lépe- protože takhle by řešil situaci kdyby místo rozvodu, kdy jí opustil kvůli jiné mladší ženě, zemřela- její manžel. Aspoň že má dceru, která jí pomáhá. Jinak- co se týče závislosti žen na alkoholu- ta je daleko rychlejší u žen, než u mužů- zatímco mužům trvá 7 let v průměru, aby se propily do notorického alkoholika, u žen na stejnou závislost stačí jen 6 týdnů.

mnpv
28. 09. 2012 15:08

A víte jistě, že neplatil výživné. Kolik je rozvedených ženských s dětmi ve vlastní péči a nejsou z nich "chudobné alkoholičky". Nevím v kolikati letech měla paní děti, ani v kolika se rozvedla, ale vzhledem ke skutečnosti, že je jí 63, tak se na důchod mohla stihnoutr připravit jako většina myslících lidí. Ale to by nesměla hulit jak tovární komín a pít jak bezdomovec.

jity
28. 09. 2012 15:24

Proboha snad není jediná, kdo zůstal sám s dětmi. Moje maminka ovdověla v 37ti a zůstala s 4 nezaopatřenými dětmi. To měla začít chlastat, nebo se litovat, nikam by to nevedlo. Holt se musela zvednout a dál se se životem porovnat. Takových žen je nespočet a dokáží se o sebe postarat.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.