PLIVANEC do tváře obyčejných lidí! Vyšší platy pro politiky! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

PLIVANEC do tváře obyčejných lidí! Vyšší platy pro politiky!

V říjnu by se měla dostat poslancům do rukou novela zákona, která zvýší platy soudcům a politikům. Pokud ji zákonodárci odklepnou, doplatíme příští rok z daní v nejkrajnější variantě přes 1,3 miliardy korun! Přitom se brutálně šetří na nás, občanech…
Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.

Přihlásit se

DISKUSE

mirkazam
29. 09. 2012 09:45

tak honem ještě nahrabat co to jde !!! Všechno co melou pro veřejnost jsou pouze kecy a zase kecy...

honzina
25. 09. 2012 19:59

aby vám mráz p.r.d.e.l.e roztrh a vzal vás všechny čert, to vám přeji z celého srdce, vy h.o.v.a.d.a drzý nabubřelý nenažraný, flusnoutvám do těch vašich tlustejch xichtů a uříznout palice

jity
26. 09. 2012 11:37

jenomže oni si to pořád ještě mohou dovolit. Kalousek se v televizi vysmíval, že když oni si přidají, tak někde to vzít musí. Jiní prý to budou muset zaplatit. Pořád si to může dovolit, pořád mají vysoké preference a do parlamentu zrovna on se dostane. Napíše se na první místo a je tam. ODS má 20%, tak se nic měnit nebude, proto jsou stále na koni.

zadnice
25. 09. 2012 17:40

Posr.anci pos.raný a nenažraný!!!

tulip
25. 09. 2012 13:25

Obvykle nebývám hrubá,ale to co píšeš,je svatá pravda!Ten sprostý dobytek,který nám vládne,nás systematicky zabíjí víc, než mor! Včera jsem si přinesla recepty na léky,cca 800Kč měsíčně.Musím ale počkat do začátku října,až mi přijde ČID,ve výši 5600Kč,abych si léky mohla vyzvednout.Jen jsem v létě opominula,si prášky spočítat a tak mi teď budou 8dní chybět.Vzhledem k tomu,že jedny léky jsou na vysoký tlak,jeto dost blbé...

fizi
25. 09. 2012 12:38

Ale ano,to je jasné všem! Za kráde­že,lum­párny,­podvo­dy,za to,že si odhlasovávají zákony tak,aby vyhovovaly jim,za to,že důchodci budou muset páchat trestné činy,aby se dostali do basy a nemuseli počítat,na co mají z důchodu dát,jestli na bydlení,na léky,či na jídlo.Za to,že ten důchodce jim vydělal za svůj život na jejich platy,choval se slušně a pracoval,narozdíl od nich,kteří se umí jen hádat a napadat jeden druhého.Za to,že "černí" v této zemi umí řvát natolik,že mají léky,dopravu a j. zadarmo.Za to,že nikdy tito lidé nepracovali,oni majá vše zadarmo,ale bílej důchodce,který dřel celý život,bere dnes 9.OOO důchodu a nikoho nezajímá,co s ním bude.A když si ze zoufalství hodí mašli,tak politici řeknou-póvl,není ho škoda,lidí je jako sraček!!!Neměl jsem v lásce pana Sládka,nyní říkám:měl jsi pravdu-ne cigáni do plynu-mohou i za jejich chování naši politici,ti to dovolí,ti dělají zákony!!!!Ale politiky do Vltavy,s tím souhla­sí,mys­lím,ny­ní už většina lidí.Uvidíme po volbách.Komunisti kradli taky,ale byli to,proti těmto zmet­kům,bř­ídilo­vé.Pá­nům Neča­sům,Ka­lousků­m,Klau­sům bych dal 10.000 a ukaž,co umíš.Přestěhuj se do menšího bytu,utáhni si opasek s jídlem-žaludek máš stejný jako ten důchodce,pokud Ti nezbyde na léky a oblečení,nebudeš platit účty,nikoho nebude zajímat proč,přijde exekutor a ty půjdeš pod most.PROTO SI MUSÍ JEŠTĚ HONEM PŘIDAT,NEŽ JE LIDI KOPNOU DO ***.

gordon
26. 09. 2012 01:00

i kdyby měli měsíčně 10 tisíc, nic to na věci nemění.Mají už tolik nakradeno,že mohou trávit čas jak a kde chtějí.I když po vzoru Kraďouska jmění přepsali na rodinné příslušníky a tváří se jako nemajetní, jsou oproti nám za vodou.Žádní exekutoři, alechrochtání v blabobytu.

anezat
26. 09. 2012 16:21

Máte pravdu, ale ten nakradený majetek taky nevydrží věčně, rodinní příslušníci a jejich potomci jsou zvyklí rozhazovat, viz mladý invalidní pan Bém, kterého otec psychiatr včas nezbavil závislosti na alkoholu.Smutné je,že bohužel strašně lidí asi opět k volbám nepůjde a bohužel většina lidí si myslí, že toto vše je v pořádku.Škoda, že ta naštvanost národa ještě není na 100 procent.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.