Jak se dostat špekáčku na »špek«? Návod na správné opékání buřtů, sýru, chleba! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Jak se dostat špekáčku na »špek«? Návod na správné opékání buřtů, sýru, chleba!

Praskání dřeva, pohled do mihotajících se plamínků a vůně právě dopečených špekáčků. Tradiční tábornické pochoutce odolá jen málokdo, zvlášť za teplých víkendových večerů. Těch ale s blížícím se koncem prázdnin ubývá a jak rosničky předpovídají, užít bychom si jich měli doslova už jen pár. Proč je tedy nevyužít?
Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.

Přihlásit se

DISKUSE

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.