Zoufalá majitelka: Takhle jsme vyhořeli! Nemáme pojištění! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Zoufalá majitelka: Takhle jsme vyhořeli! Nemáme pojištění!

Stačilo málo, a už se nikdy neprobudil! Michal z Brna v noci z neděle na pondělí klidně spal v ložnici ve svém bytě, když ve vedlejším pokoji vypukl ničivý požár. O tom, že v bytě hoří a že jeho život visí na vlásku, neměl ani ponětí. Černý dým naštěstí vzbudil souseda, který Michalovi i ostatním obyvatelům paneláku zachránil život. I tak má ale mladý muž a jeho partnerka Kateřina oči pro pláč. Byt byl zrekonstruovaný, ale nepojištěný!
Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.

Přihlásit se

DISKUSE

tenerife
31. 07. 2012 13:22

je mi moc líto,ale nechápu,že byt neměli pojištěný, zvláště,když ho zrekon­stru­ovali,­nikdy nevíte co se může stát,teď už je pozdě říkat,chtěla jsem to pojistit,mluvím z vlastní zkušenosti.

trip
01. 08. 2012 10:15

mi spis vadi, ze vi, ze nemela pojisteno a ted skemra. tak bud nepojistim a ponesu si dusledky (tudiz bez vynuceneho soucitu a zebrani) a nebo pojistim a budu doufat, ze pojistovna bude plnit za co jsem ji platil. pokud se pojistovna bude cukat, tak to budu resit a treba i medii. ale tohle? to mi fakt kdekdo prispeje na mou blbost a nezodpovednost? to s tim mam fakt chodit do bulvaru? to jsem nevedel. takze az priste neco podelam, tak si ulevim a on se nekdo najde, kdo mi to zatopi...

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.