Nečas si vybral šéfa spravedlnosti: Ministrem nedůvěryhodný Blažek! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Nečas si vybral šéfa spravedlnosti: Ministrem nedůvěryhodný Blažek!

Jsou to ale kotrmelce v té vládě! Premiér Petr Nečas (ODS) před týdnem za podezřelých okolností »vykopl« z křesla ministra spravedlnosti Jiřího Pospíšila (ODS), a na jeho místo navrhl člověka, kterého zřejmě dvakrát nemusí. Na Nečasův popud bude totiž dnes do funkce jmenován Pavel Blažek, místopředseda ODS. Toho přitom Nečas před dvěma roky osobně odvolal z dozorčí rady Lesů ČR. Prý mu nevěřil.
Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.

Přihlásit se

DISKUSE

hejhej
04. 07. 2012 15:48

Ten bude muset skákat,jak mafie bude tahat za nitky.Bradáčovou nechtějí,protože by odhalila zlodějnu ministrů a poslanců.Proto šlo všechno tak rychle.S polodebilem Dobešem,která pos..ve školství co mohl prezident a Nečas váhali ho odvolat.Ta situace je naprosto jasná.Nikdy už nevolit nikoho z těch,co sedí 20 let,jak žáby na prameni a kradou.

knkn
04. 07. 2012 11:12

Pravdou je, že si celá vláda již dlouhou dobu dovoluje příliš, dělají si co chtějí, z lidí vo-ly, samé lži, nepravdy, zajímají je jen jejich posty a výhody a všechno jde od 10 k pěti. Nutně, VELMI NUTNĚ BY BYLO TŘEB UDĚLAT OČISTU V CELÉ ĆR !

lukreciaborgia
03. 07. 2012 12:44

Tak Cattani by měl být doktor Rath a ne svobodná,umanutá po místě Nejvyšší státní zástupkyně,toužící být jenom v Praze,Bradáčová !!!Ta se v Praze zmůže jen na naši menšinu,kdy snížila trest cikánovi z 10 na 5 let,protože se jí to zdálo hodně.Jedná se o Krupku,kde 2 cikáni zmlá­tili,­znásil­nili,a zmrzačili kluka,co šel z děcáku za mámou.Jednoho pustila,ten neměl 15 let a druhému snížila trest na polovinu,takže už zase může zabí­jet,př­epadá­vat.Dok­tor Rath je Cattani,to je pravda.Jak jsem se o Cattanim dočetla /TV nemám/,taky bojoval proti korupci a doplatil na to,stejně jako doktor Rath.Přesně došlo na jeho slova.Bradáčová by udělala nevím co,aby se dostala do Prahy.Takže už tam je a moje důvěra v policii už klesla do mínusu.Té hysterické Bradáčové nevěřím ani slovo a v Praze nedokáže nic.Jenom vypadne z okresního města do velkého světa.Tam jde přes mrtvoly.

trhan11
03. 07. 2012 12:31

Vykopnout by měli Nečase.Ten neví co by aby se udržel. Dělá jen zmatky a kotrmelce.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.