Miloslava Fléglová (ČOI) o předváděcích akcích: Dělají to jen hyeny! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Miloslava Fléglová (ČOI) o předváděcích akcích: Dělají to jen hyeny!

Série článků deníku Aha! o podvodnících, kteří na předváděcích akcích prodávají předražené zboží důchodcům, včera pokračovala na našich internetových stránkách www.ahaonline.cz. Na online rozhovor se čtenáři přišla mluvčí České obchodní inspekce (ČOI) Miloslava Fléglová.
Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.

Přihlásit se

DISKUSE

eremita
29. 06. 2012 22:23

Ze zvědavosti omrknout potencionální zlodějské hochštaplery jsem navštívila akci, do(po)ručenou formou letáku do schránky. Asi to nebyla správná předváděčka, firma (mně neznámá), chtěla prodat jakési přikrývky a ložnicové doplňky. Kupodivu cenově srovnatelné s podobnými v maloobchodní síti nabízenými. Fakt netypické, ale i na podvodníky lze vyzrát asertivně - nenosit s sebou občanku ani peníze, neposkytovat osobní údaje a pokud se chovají vulgárně, upozornit ČOI. Jo a nenechat se zlákat na výlety. Tady se hamižnost vymstí, pokud dealer přitvrdí. Ocitnout se v polích daleko od domova je fakt průšvih. Bez peněz. Občanky. S doprovodem vulgárních slov prodejců se daleko nedostane nikdo....

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.