Kvitová dnes o finále s Ruskou Šarapovovou: Petro, dodej fotbalistům kuráž! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Kvitová dnes o finále s Ruskou Šarapovovou: Petro, dodej fotbalistům kuráž!

Bude to hodně výživný předkrm na páteční fotbalovou bitvu Česko – Rusko. V semifinále tenisového French Open dnes vyzve Petra Kvitová »sibiřskou sirénu« Marii Šarapovovou. Petro, umlč ten její pronikavý ryk a dodej fotbalistům kuráž!
Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.

Přihlásit se

DISKUSE

franta15
08. 06. 2012 00:36

Kvitová nás těžko přesvědčí, že je 4. hráčka. Celý turnaj hrála se soupeřkami okresního formátu, které jsou okolo 100 míst níž. Před semifinále se vytahovala i se svým trenérem,ale dopadlo to katastrofálně. Šarapovové pěkně vracela všechny míče na střed a přesně na její raketu a když se odvážila zahrát k lajnám, tak to byly většinou půl až metrové outy. Opět se vyznamenala tím, že z vyložených situací dělala nevynucené chyby a stále ji překážela ve hře síť. První podání ji vyšlo zcela výjimečně a její pohyb po hřišti - úplná katastrofa. Důležité zápasy psychicky letos nezvládá a kdyby hrála s našimi holkami, tak by ji vypráskaly možná všechny. Nespokojenost sama se sebou ji úplně paralyzuje a lepšímu výkonu nepomůže ani to, že dělá grimasy uražené princezny, které její soupeřky svojí hrou škodí a škodí. Měla by si vzít příklad ze Zakopalové, která předvedla perfektní hru a nedávala najevo žádné svoje nelibosti. Je třeba přestat dělat rozhovory o tom, že ji vůbec nenapadlo že by mohla prohrát a je třeba především hrát a hrát. Lituji jejího trenéra, který po optimistických řečech seděl a nestačil se divit co Petra předvádí. S Petrou se něco děje. V předchozím zápase se pohybovala po kurtu jak stará belhavá babka v předklonu, jakoby ji prsa táhly k zemi. Vypadalo to, že je pod vlivem prášků od bolesti, které ji úplně zrušily spolupráci hlavy s nohami a tak skoro všechny míče brala pozdě a nohy ji vůbec neposlouchaly a jakoby je měla přibetonované k antuce. Chtělo by mimo jiné nějakého doktora a taky psychologa, a taky to nejzákladnější - nevracet míče přesně na středovou čáru a na raketu soupeřky. Šarapovová stála v pohodě na středu a Petra létala po zadní lajně jak hadr na holi. Byla to zcela nepřesná hra a hra bez rozmyslu. Pár balonů, které se jí podařily to nemohlo zachránit. Jako bývalý trenér to asi hodnotím dost kriticky, ale takto špičková hráčka nemůže hrát. Jestli bude hrát Italka ve finále tak jako v semifinále, tak Šarapovovou může porazit.

georg7
07. 06. 2012 20:02

Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.