Co týden dal... Opilá Farna, nabídka pro Artura a Svobodová na útěku! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Co týden dal... Opilá Farna, nabídka pro Artura a Svobodová na útěku!

Je vidět, že s přibývajícím létem se našim celebritám začala pěkně zapalovat lýtka. Důkazem toho jsou hned dvě svatby za pouhý jeden týden! Pojďte se s námi podívat na to, co dalšíhose v tom našem showbyznysu událo!
Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.

Přihlásit se

DISKUSE

Shelby16
27. 05. 2012 19:28

Dá se předpokládat, že Farná vzhledem ke svým příjmům měla kromě povinného ručení i havarijní pojištění na ten VW Tiguan. Za normálních okolností by pojišťovana škodu na autě uhradila v závislosti na sjednané spoluúčasti i když je z toho totálka za miliónovou škodu. Jak jsem se informovala, pokud řidič havaroval a byl mu zjištěn alkohol (i když se může vymlouvat na cokoliv), pojišťovna v takovém případě škodu odmítne uhradit, protože na alkohol je výluka z pojistného plnění. Pojišťovací poradce mi sdělil, že neví o žádné pojišťovně v Česku ani pojistné produktu, který by toleroval alkohol při havárií a následném pojistném plnění. To by znamenalo, že Ewa Farná nedostane nic z pojistky, škoda za milión a ještě zaplatí něko­lika­dese­titi­síco­vou pokutu. Tohle jsem zjistila.

Shelby16
27. 05. 2012 19:43

Ještě jsem chtěla doplnit důležitou skutečnost. Pokud by Farná při té nehodě způsobila někomu škodu na majetku nebo na zdraví, platí samozřejmě výluka z pojistného plnění i v povinném ručení na náhradu škod opilým řidičem způsobeným. Při těžkém zranění s trvalými následky jsou částky nepředstavitelně obrovské v řádu miliónů. Mladá slečna by si měla uvědomit, že když chce pít alkohol s kamarády, tak ale přijít na večírek bez auta. Doufám, že křesťanští rodiče ji teď následně poučili.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.