Paní Gizela z Královéhradecka diváky ujistí o tom, že v roli hostitele je stále kam klesat. Návštěva u ní je pro hosty spíše noční můrou, než gurmánským zážitkem.Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.
mě připadá na prd. Pokud jsme tomu vyrozuměli, tak se tam má hodnotit jídlo. Nevím, z jakého důvodu prolézají hosté bydlení,protřepávají skříně atd.A co se týče jídla, tak tam je to pořád dokolečka to stejné. Když někdo uvaří něco nového, tak to všichni zkritizují, a že to nejí.Tak už s tím dejte pokoj a basta...
Souhlasím jen napůl.
Myslím si, že prostředí hodně ovlivňuje to, jak nám bude u určitého hostitele chutnat. Také nesouhlasím, aby v tom pořadu prolézali skříně, lehali na postele, nebo zkoušeli cizí oblečení. Ale jestli je všude okolo špína - i na příborech či nádobí, chtěla bych vidět, jak byste si pochutnala!
lepší partička než druhá snad až na Petra který vypadá a je alespon normální báby mě naštvaly když jeho vybrané menu zkritizovaly hlavně ta špindíra ,blbá je ,vařit neumí a ještě bordelářka,co tam vůbec leze? To bodování si ta blbka zasloužila
Nejprve si obstaráme *** o tvrdosti 3 nebo 4, které by mělo mít tvar válce o průměru cca 5 cm. Jeho délka závisí na počtu strávníků, počítejme tak 20 - 25 cm pro každého.
*** nakrájíme na kolečka a každé pak obalíme toaletním papírem (pokud nepatříte mezi sociálně slabší rodiny, doporučuje se vzít nepoužitý). Necháme je v tomto stavu 30 minut, aby došlo k dokonalé dehydrataci hoven. Poté je opatrně vyndáme a zalijeme žloutkem. Nyní již pochoutku pouze rozvaříme ve vroucí vodě a oběd je připraven.
dobrou chuť přeje hillarka a její věrný h.e.m.e.r.o.i.d..
Měli jsme možnost nahlédnout do domácnosti Gizely Lysohlávkové, kde na hosty jistě čekaly taky filcky a vši, ale to hosté zjistí asi až zítra až budou pěkně kousat