6 fíglů potravinářů: Takhle z nás dělají blázny! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

6 fíglů potravinářů: Takhle z nás dělají blázny!

Koupili jste si v supermarketu sýr, párky a víno? Podle inspekcí odborníků, kteří v obsazích potravin a nápojů šťourají, si ale domů nenesete ani jedno z toho! Sýr je samý rostlinný tuk, párky jsou samá sója a víno samá voda. Prodejci dělají, co mohou, aby ceny srazili co nejníže. A občas vás záměrně šidí...
Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.

Přihlásit se

DISKUSE

zadnice
08. 01. 2012 15:20

Jsou nám v ČR naprosto, ale naprosto k H.OVNU!!! Nic pořádně, nebo vůbec nefunguje. Teda kromě zlodějin a podvodů!!!!!

marais
08. 01. 2012 10:28

Tak tohle mi vadí ze všeho nejméně. Potraviny jsou čizené, ale tak nějak to neodporuje zdravé výživě, spíše naopak. VADÍ MI VÍCE v potravinách stabilizátory, emulgátory, umělá barviva, obsah dusičnanů v zelenině, škodlivé postřiky na ovoci, umělé tuky atd.

hillarka
08. 01. 2012 10:35

Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.

joudajoudovy
08. 01. 2012 09:45

na verejnost se dostava info o nekvalitnich vyrobcich.Ale,tento fakt se vi jiz nekolik let!Je zmano,ze zahranicni firmy pro sve vyrobky maji dve normy:zapadni a vychodni a podle toho se potraviny a ostani zbozi vyrabi.Hlavni chyba je v predstavitelich vlady,ministerstva obchodu i zdravotnictvi a hl.hygienika,ze toto dopustili.Vime proc,opet se rozdavaly igelitky s chechtaky.Takove Danone,lidi blbne a ti vyrobky nakupuji ve velkem.Activia ci Actimel=podvod!Dej si cesky,neodtucneny jogur a pro sva streva udelas nejlepe.Tuk z mlecneho vyrobku se v tele odbourava jako prvni.Jedine,co za komousu fungovalo,byly prisne normy a to, na vse.Dnes se vse obchazi.ALE beda,jsi-li drobnym zemedelcem ci chovatelem a prodavas produkdy,musis splnovat stovky podminek!Balena voda,nekolik let je znamo,ze je zavadna,plna bakterii.Dokonce byly firmy,ktere prodavaly vodu z vodovodu a vydavaly ji za vodu z hlubinnych vrtu.Prosakuje i info o radioaktivnim dveve,z ktereho Ikea na Ukrajine vyrabi nabytek.Dokonce jsem slysel,jak se z orazeneho dreva,dela drevo kvalitni.Na Ukrajine se vytezi,preveze se do Nemecka k mori,tam dostane nove papiry puvodu a lodi se doveze na sever,odtud zpet,s papiry o kvalitnim severskem dreve.V kolotoci chamtivosti a vidiny velkych zisku,bych se vubec nedivil.Na zavadnost a nekvalitu se vaze zhorseny zdravot.stav i alergie a dalsi,kdo ze vseho tesi,jsou farmaceuticke firmy.Je to zacarovany kruh a nakonec se nic nezmeni,vsichni chcipneme na rakoviny a degeneraci.Vytezek maji vladni i statni urednici a vyrobci.Co dopu­rucu­ji?na­kupo­vat ceske vyrobky,podporovat domaci pestitele i chovatele,kdo ma zmoznost,zalozit zahony se zele­ninou­.My,ne­bude­me zrat odpad,budeme zdravi a dockame se duchodu.Kdo utre hudu?Nasi chrochtaci,kteri,co mohli to prodali,rozkradli nebo znicili!A nyni se chystaji i na lesy.

johanka
07. 01. 2012 19:08

Ano, můžeme poděkovat těm, co nadšeně cinkali klíčema v Praze na Václaváku a tím pro celý národ "vycinkali"skvělou budoucnost. Byli jsme celkem nezavislý národ, soběstačný, měli jsme své kvalitní potraviny. Dobře nám tak. Jsme poserové, dovolili jsme, aby nám vybily stáda(prý nemoc šílenýcj krav)všechny chovy drůbeže(prý ptačí chřipka)prasata - už ani nevím, jak se jejich "nemoc­"jme­nova­la..­.. No a tak nám nezbývá, než pokorně konzumovat s..čky, kterých se na západě rádi zbavují....... Máme, co jsme chtěli

hillarka
07. 01. 2012 17:29

Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.

babcahanca
07. 01. 2012 16:57

Je to hnus, co jsme nuceni jíst!!
Čtu všechny etikety na výrobcích, pokud se vůbec dají pro velikost nebo spíše malost písma přečíst(je to snad záměr?)
a kdybych měla doufat, že snad někde najdu něco kvalitnějšího,
mám na mysli, aby jídlo bylo skutečně jídlo, tak jsem už dávno umřela hlady!! Je to neskutečné, co vše jsou výrobci pro peníze udělat, pořádné pokuty, nic jiného asi na ně neplatí!

bobina
07. 01. 2012 15:59

Je to naprosto jedno! I naši výrobci chytli móresy velkopěstitelů a dovozců a dělají totéž! Kdy by si myslel,že na trzích nakoupí dobře,ten by se krutě mýlil! Tam pod značkou českého zboží nakupujete stejný sajrajt jako v hypermarketu a necháváte vydělat těm,kteří vám mažou med kolem huby jaký čistý produkt si domů odnesete! Tady v tom bordelu a chaosu už bohužel nejde věřit nikomu jen tomu,co si člověk vyrobí a vypěstuje sám! U nás je opravdovým zázrakem a štěstím pokud narazíte na poctivého obchodníka,tak toho si opravdu važte!

hillarka
08. 01. 2012 10:31

Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.