Tomáš Řepka: Kašle na děti! Už 4 měsíce je neviděl | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Tomáš Řepka: Kašle na děti! Už 4 měsíce je neviděl

Fotbalista Sparty Tomáš Řepka (37) si na začátku léta stěžoval, že se s ním nechtějí scházet jeho vlastní děti. Starší dcera Veronika (16) dokonce napsala deníku Aha! nenávistný dopis adresovaný právě vlastnímu otci!
Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.

Přihlásit se

DISKUSE

georg7
01. 12. 2011 11:12

Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.

jity
01. 12. 2011 10:50

nezatahujte do sporu o děti zklamání paní Řepkové. Tady se jedná především o děti a kdyby jste slyšela vyjádření sociální pracovnice, tak budete mít jiný názor. Ten dopis co dcerka napsala byl iniciován od paní Řepkové. Sociální pracovnice tvrdí, že není pravda, že by Řepka o děti neměl zájem, naopak. Matka si zkrátka své zklamání řeší přes děti a to je hnusné. Samozřejmě, že dcera nikdy Erbové neodpustí, ale pokud by se stýkala jen s otcem, tak proč by to nebylo možné. Jen nevím kdo je větší zlatokopka, paní Řepková si od manžela peníze bere a další mamon chtít bude, ale děti proti němu štvát se neštítí. Bobina má pravdu madam by se měla zamyslet proč se tak stalo, že si našel jinou.

helele
30. 11. 2011 17:24

Nikomu nevadí, že paní Řepková má také přítele?

b.r.s.a
30. 11. 2011 17:55

rachellka
30. 11. 2011 18:35

Paní Řepková si přítele našla až potom, co začal Řepka žít s tamtou...! Ona rodinu nerozbila!

vera1305
30. 11. 2011 15:58

Než takového fotra tak raději nic.Erbová je hnus.

j-a-n-a
30. 11. 2011 15:52

vžij se tak trochu do role jeho,zatím ještě,manželky.Jak by asi bylo tobě,kdyby si měla muže,s ním dvě děti a on ti trajdal s nějakou sili­konkou­?Jas­ně,ne­věra je dneska běžná věc,to vím,ale stejně,já bych se asi docela za něj styděla,a zřejmě se za něj stydí i jeho dcera,když dokázala napsat takový dopis,myslíš si snad,že nad ní stála matka a diktovala jí ho??Já si to tedy nemyslím,ta holčina už má svůj rozum a psala to prostě tak,jak to cítila.Myslím,že se asi dost styděla,když se v bulváru objevoval její otec s nějakou,rádoby modelkou(nemít ty silikony,těžko by se někde uchytila).Těžko si asi někdo z nás umí představit,co musí snášet takové děti od okolí,když noviny píšou o jejich tátovi a ještě otiskují jeho skoro nahé fotky. Já mám už děti velké (26 a 21) a vím jak byli ve věku 16ti let vnímavé a citlivé,takže se opravdu nedivím,pokud by to bylo tak,že děti na něj kašlou,ale spíš si myslím,že je to naopak,on holt čeká dítě(a světe div se bude to kluk,jak okamžitě začla vytrubovat Erbová) a tak se přeci o ní musí starat.Když se chtěl rozvést,měl to udělat a pak si teprve pořídit dítě,jenže na to přeci silikonka nemohla čekat,že??To by jí třeba mohl utéct jinam,tak honem vysadila prášky a bác ho .......noo šikovná zlatokopka,odvést tátu od rodiny!!!Měla by se stydět!!V takových případech,i když nikdy nepřeji nikomu nic zlého,si říkám,kéž by to ta osoba pak poznala na vlastní kůži!!!!

b.r.s.a
30. 11. 2011 18:01

Kde žijete???? Nepiště bláboly a takové hovadiny.
Holka se baví a určitě z toho nemá mindráky.
Chtěla by být taky modelkou ... mohla by jí k tomu dopomoci Erbová ....
táta bude platit,to se bude divit.... atd. atd.. mohla bych pokračovat.
Tak se vyjadřuje mezi spolužáky.Ona je totiž jiná generace než my !!!!!!
A když už ,tak by se musela stydět i za mámu,ne???

rachellka
30. 11. 2011 18:36

bobina
01. 12. 2011 07:12

j-a-n-o,to co píšete není až tak pravda. Já nestraním ani jednomu,protože na rozvod vždycky musí být dva! U mnohých ženských převládá ublíženecký názor a straní vždycky ženské,už jen proto,že ženskou opustil chlap a tak je chudák tak nějak automaticky! Možná že vám přijde divné,že i chlapy mají cit a že i chlap chce normálně žít!Vy jste v jejich rodině nežila,děláte si úsudek jen podle toho co napíše bulvár a kamenujete ty,kteří mají názor jiný! Není to tak trochu absurdní zastávat se někoho,o kom nic nevím? Já se snažím dívat na ten problém s nadhledem,protože ve svých letech už vím,že nic není tak přímočaré a že i žena dokáže otrávit život chlapovi natolik,že od ní odejde. Já v tom případě ale na rozdíl od vás nikoho neodsuzuji! Nežijeme v době kamenné,aby byl jeden partner majetkem toho druhého a na rozdíl od vás nechápu,proč by se jeden měl trápit v nefunkčním vztahu,když může najít jiný! Podle vás ale budou děti šťastnější v nefunkčním vztahu,kde budou vyrůstat ve stresu a v hádkách rodičů? Co jim to asi do života přinese? Prostě je to hloupé uvažování,to se na mě nezlobte.Napadat jinou ženu k vůli tomu,že založila novou rodinu as mužem,kteráý od rodiny odešel je omletá fráze hovořící o tom,že nad tím ani moc nepřemýšlíte,ale protže to je Erbová,tak to dostane slíznout a přejete jí jen to nejhorší! NO,to je tedy hrdinstv mít takový názor a jste zřejmě sama se sebou spokojerná. Já jsem přívržencem inteligentního řešení a vím že to jde.Bráníte paní Řepkovou,ale já s vámi nesouhlasím! Kdyby jí tak o ty děti šlo,tak by se snažila najít cestu aby se to dětí dotklo co nejméně,protože i ona na rozvodu má podíl,ale to je pro někoho těžké pochopit! Jednoduší je odsoudit chlapa i tu jehho novou!Nevím proč je to taková trága,rozvody jsou na denním pořádku!

unno1
01. 12. 2011 10:25

bobina
30. 11. 2011 14:59

A nebo kašlou děti na něj!!! A to je rozdíl! Většinou to tak je,že máma je silnější pouto a když se nesnaží dát vztahy s otcem dokupy,tak to vypadá tak jaako tady. A ona se evidentně nesnaží a Řepku si vychutnává a bohužel se řídí heslem "pomsta je sladká"!

b.r.s.a
30. 11. 2011 17:48

Přesně tak.
Řepková se chce mstít a dělá pro to všechno.Neumí přiznat,že skončila,příliv penízků taky skončil a to je celej kámen úrazu.A evidentně jí vůbec nevadí co se děje kolem dětí.
Ale Řepka je ten .kterej za to může.Nikdy u toho ale není jenom jeden .

jity
01. 12. 2011 11:54

Já bych řekla, že Řepkové nejde ani tak o manžela, otce jejích dětí, ale o prachy.

georg7
30. 11. 2011 13:27

Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.

rachellka
30. 11. 2011 18:36

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.