Nedávala na sobě nic znát, jen rodina a nejvěrnější přátelé věděli tu strašnou zprávu, že Zuzana Dřízhalová (†36) potřetí bojuje s rakovinou lymfatických uzlin. O to horší je poznání, že mladou herečku údajně zdolala během jednoho jediného měsíce, pouhých 30 dnů...Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.
to je mi moc líto a přeji upřímnou soustrast rodině. Musí to být moc zlé, ale aspoň že už paní Zuzana netrpí. Je vidět, že bojovala statečně, když se postavila třetímu úderu nemoci. Líto je mi především malého miminka a manžela, který na vše zůstal sám, jak na bolest, tak i na péči.
V ukázkách Ordinace jsem ji zahlédla, že se chce s Šimonem rozvést, tak jsem zvědavá, jak to dohrají...evidentně se už v seriálu neobjeví, takže buď to ty dvě scény stihly vyřešit, nebo to půjde "korespondenčně".
když jsem se to dozvěděla, tak jsem tomu ani nechtěla věřit, byla to skvělá herečka a milý skromný člověk Je to velká škoda, že odešla
Zrovna taková si to teda nezasloužila....
Jste ubozaci cele vas skur.vene Aha..musite se porad navazet a psat o mrtvych???uz nemate o cem psat??Clovek zemre a tyden jej tady berete do huby...to je hnus
Co čekáš od bulváru, že bude psát o důchodové reformě ? Hrozně ti to vadí, ale jsi tu jako první. Chceš psát vulgárně a ani to neumíš a co takhle psát s diakritikou ?