Karel Rachůnek a Jan Marek: Chtěli děti a těšili se, až zmizí z Ruska! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Karel Rachůnek a Jan Marek: Chtěli děti a těšili se, až zmizí z Ruska!

Měli spoustu plánů. Chtěli další děti, užívat si zasloužené výdělky z drsné KHL. Jan Marek se netajil tím, že chtěl v Rusku skončit. „Přál si hrát ve Spartě. Litoval toho, stýskalo se mu,“ řekl kamarád z dětství Martin v Jindřichově Hradci.
Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.

Přihlásit se

DISKUSE

leonysek
21. 09. 2011 22:59

Co ty jsi za svini, ty co píšeš tenhle poslední odkaz, z takových lidí mi je fakt zle!!!! Ty si asi myslíš, že hrát hokej je asi sranda že..tihle kluci trávili dětství na ledě, místo aby se ***li po hospodách s kamarády, tak tvrdě dřeli, protože ion ten hokej je dřina, naváleli se odma na gauči a nečekali, jesli jim nějaká šance na úspěch spadne do klína. To že byli kde byli a dělali co dělali byklo proto, že takové nabídky se prostě neodmítají, ano už z toho důvodu, že chtěli sebe i své rodiny zabezpečit, jak jen to bylo možné..tady by to nikdy neměli. A oni musejí, rpotože ten sport by je neživil věčně, muuseli každý den počítat s vážným úrazem, nikdy nevěděli, kdy budou muset zkončit.....kamarád se znal osobně s Janem Markem, říkal, že kdyby byli všichni lidi tak slušní jako byl on, tak by tady na té planetě nebyl takový hnuj, jako jsi právě ty!!!!

zwil
10. 09. 2011 21:31

Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.