11. září 2001: Je ti už 10 let! Den, kdy zemřelo 2977 nevinných lidí a začala »III. světová válka«! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

11. září 2001: Je ti už 10 let! Den, kdy zemřelo 2977 nevinných lidí a začala »III. světová válka«!

Už 10 let uběhlo ode dne, který šokoval doslova celou planetu. Teroristé z bin Ládinovy organizace AlKáida se v USA zmocnili čtyř letadel a jejich prostřednictvím zbořili 400metrové věže Světového obchodního centra (WTC) v New Yorku a kus washingtonského Pentagonu.
Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.

Přihlásit se

DISKUSE

lipno
10. 09. 2011 16:21

Když hraje Bush s Ladinem šachy, kdo vyhraje?
Pochopitelně Ladin, když Bush přišel o dvě věže!

Výsledky zápasů v Americe:
New York Islanders - Taliban Flyers 0:2,
Washington Capitals - Taliban Flyers 0:1,
Pitsburch Pinguins - Taliban Flayers - zápas se nehrál, hosté nepřiletěli.

Aktuální TOP 10 nezávislého rádia B 767: 1.U.bin Ladin - Barák na odstřel * 2.Mohammed Atta - Žít jako kaskadér * 3.Palestinský pěvecký sbor - Radost až na kost * 4.HAMAS - Dynamit * 5.R.Guliani - Pec nám spadla * 6.Newyorský hasičský sbor - Mám rád vůni tvý kůže * 7.S. Husajn - Lietam v tom tiež * 8.R. Mueller (šéf FBI) - Šrouby do hlavy * 9.U.bin Ladin - Jsem prý blázen jen * 10.Papež Jan Pavel II - Soumrak Bohů

Stevardka obsluhuje arabského cestujícího a ptá se: "Dáte si nějaký drink?"
Arab odpoví: "Ne, děkuji, za chvíli budu řídit!"

Výzva policie: Usama bin Ladin, povoláním terorista, hledán z důvodu nezaplacení pokuty za špatné zaparkovaní dvou Boeingů v centru NY.

Rozhlas ve WTC: "Vážení návštěvníci. Jumbo, směr Los Angeles si pro vás přiletí za deset minut. Přejeme příjemný let!"

Bin Ládin se rozhodne ze zaútočí na USA. Jeho pobočník se ptá na detaily útoku: Pobočník: "Jak zaútočíme na USA?" Bin Ládin: "Letadly!" Pobočník: "Kde je vezmeme?" Bin Ládin: "Hmm!" Pobočník: "Jakou budou mít munici?" Bin Ládin: "Hmm!" Pobočník: "Kdo nás vycvičí?" Bin Ládin: "Hmm!" Pobočník to nevydrží a ptá se bin Ládina: "Co to znamená to Vaše HMMM?" Bin Ládin: "Hmm, znamená, že to všechno dodá americká vláda!"

Terorismus je nemoc způsobená nedostatkem vitamínu B-52. (Význační lékaři k léčbě doporučují tzv. B-komplex: B1, B2 a B52)

lipno
10. 09. 2011 16:20

Už přišlo na to, kdo je Ježíšek. Ano, je to Bin Ladin - má plnovous, je v bílém, patří mu celé nebe, je to samé překvapení a nikdo neví kde bydlí.

NASDAQ: Newyorska burza zaznamenala nejvetsi propad ve sve historii! Konkretni cisla nejsou zatim znama, ale predbezne se hovori o 130 patrech.

Zprava CTK: Jasir Arafat se zavazal zaslat Spojenym statum rychlou humanitarni pomoc - dve letadla s palivem primo do centra nestesti v New Yorku.

Prodám stavební materiál z NY. Zn. Velmi lacině

Omlouvame se obyvatelum N.Y. za drobne komplikace pri nataceni pohadky BinLadinova kouzelna lampa. Filmove ateliery Taliban a.s.

Prodám nemovitost v centru New Yorku.
Zn. Hoří to!

World Trade Center se zřítilo k zemi - co teď?
Teď si dáme Deli!

Přihořívá, přihořívá, hořííííííííím!!!!

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.