Zběsilý útěk Bartošové: Proč ji stavěla policie? A kdy plánuje návrat do Česka? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Zběsilý útěk Bartošové: Proč ji stavěla policie? A kdy plánuje návrat do Česka?

ROZHOVOR Jen krátce předtím, než se s italským hrabětem Domenikem Martuccim (34) vydala na večeři do přímořské restaurace v Garganu, poskytla Iveta Bartošová (45) reportérům deníku Aha! rozhovor. A nebyl by to prostořeký Ital, aby se do interview také nezapojil… Kdy plánují návrát? A proč je cestou zastavili policisté? Čtěte!
Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.

Přihlásit se

DISKUSE

marmelada
26. 06. 2011 15:55

to je první věc, kteropu si musí Iveta uvědomit. Musíme překonávat i nepříjmené zážitky a různá zklamání. Syn by byl u mne na prvním místě a nedokázala bych ho opustit i kdybych byla velmi zamilovaná. A byla jsem, tak to vím. Je to sobecké a asi se jí to vymstí. Makat na sobě ,jen sám člověk může sám sebe změnit k lepšímu a láska přijde. Nechci připomínat,že změnit povahu, je to nejtěžší na světě,protože stačí alespoň znát své povinnosti a držet se jich.

bonpari
26. 06. 2011 12:55

a hraběti to přeju,at si ji za ty peníze z bulváru užije.Možná by ted raději zaplatil on,aby ho ji zbavili.Pokud ji má upřímně rád a myslí to s ní dobře,měl udělat pravý opak,nedat na její hysterické scény,bludy o samotě,nebezpečí a další její výlevy a rádoby zpěv,měl by ji dát nekompromisně a rychle na delší dobu do nějakého sanatoria.

dannaa
26. 06. 2011 10:18

Promiňte,rozumím tomu správně, že Iveta na nás vystrčila své velké pozadí.Takže nás tam posílá ?Hmm.Já jen,aby se to co zasévá ,neobrátilo jednou proti ní.Potom neplakej,jak jsme všichni zlí.Už budeme ve Tvé zadeli.Nikde nikdo.

tomik007
26. 06. 2011 04:10

Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.

sla3
25. 06. 2011 23:03

Iveta má víc na***-no, jak nazpíváno.

beckyttine
25. 06. 2011 23:02

Souhlasím s tím, co je tady napsané, dlouho už neměla žádný hit, tak se aspoň snaží plnit stránky bulváru.. Na fotce, jak si krmí toho svého hraběte, evidentně pózuje, tak ať neříká, že musí rychle odjet kvůli novinářům.. Ti by ji beztak ani neřešili, kdyby se jim pořád nenabízela.. Lituji toho kluka, já bych podobné věci o své matce číst nechtěla, natož aby to četli mí kamarádi a spolužáci.. Lucie Bílá také nežije s otcem svého dítěte, ale bulvárem takto se vláčet nenechá!

marmelada
26. 06. 2011 15:57

ano, a taky není žádný genius.... snad má jen pud sebezáchovy trochu vyvinutější než Ivet.

johny01
25. 06. 2011 22:14

Iveta je alkoholička ve fázi, kdy nedokáže myslet reálně (pokud si myslí, že ji někdo chce ublížit a podobně to jsou bludy, při rozhovorech nedokáže dát dohromady jednu souvislou větu, na pódiu se motá atd….) to vypovídalo dávno, že potřebuje odbornou léčbu. Pokud Ital věděl, že je v kritickém zdravotním stavu a přesto ji odvezl do Itálie, místo aby ji přesvědčil k léčbě, je nepochopitelné (to by člověk neudělal ani nepříteli). Jde mu pouze o PR a pár drobných, které dostává za fotky a články do bulváru (jinak jeho zpěv, to je taky katastrofa, nedivím se, že donedávna hrál za 500,- Kč za večer).

bonpari
25. 06. 2011 18:42

když podepsala revers,na který má právo,tak ji musí propustit,nebyla tam BOHUŽEL povinně,ale den tam vydržela dobrovolně.Pokud ji na někom opravdu záleží a chtěli by ji pomoci,měli by k ní být tvrd­í,ne­kompro­misní,­naří­dit ji povinnou léčbu a neposlouchat její lži a rozmary.V Itošce se ted asi dějou věci.Alkoholik a závislý člověk na lécích se nemůže vyléčit ze dne na den pohodou a at je třeba po boku Onasise.Myslim si,že s ní to dopadne hodně špatně.

bonpari
25. 06. 2011 18:44

sem se do toho zamotala.Chtěla jsem napsat,pokud někomu na ni záleží....ale to určitě každý pochopil.

mafr
25. 06. 2011 18:30

rozhovor s manažérem,tedy teď už bývalým manažérem.Myslím,že tak nějak by to mohlo být,jen nechápu,proč,ji doktoři pouštěli,když byla v tak špatném stavu.

marmelada
26. 06. 2011 16:10

revers by měli podepisovat osoby bližní a ne člvoěk,který je v psychické krizi. Zákony jsout ady podivné a měli by být měněny.... stále narážím na zneužitelnost zákona a někdy je to tak i záměrné.

fpfp
25. 06. 2011 16:03

To, že utíká před "paparaci" je její lež, protože je jinak vyhledává a velmi ráda se na stránkách bulváru předvádí. Lže pořád všem, i sama sobě. Jsem zvědav, kdy ji "prokoukne" pan hrabě, nebo jeho rodina. Tatík asi ne, když se mu Ivet tak líbí.Bude s ním hrát komedii, než si začnou všímat toho, že z ní pořád táhne chlast. Zajímalo by mě, jak dlouho bude trvat než přijde pan hrabě na to, že si s ní vlastně dělá ostudu ?

mafr
25. 06. 2011 15:51

proč se věnuje "umění",když jí vadí pozornost lidí a hlavně,proč tak vehementně pózuje fotografům,když kvůli nim musí utéct.Co se za tím vším skrývá,víme všichni,klid u moře ji možná pomůže na chvilku,opálí se,zhubne,ale až se na ni Ital vykašle,nebude mít ani na cestu domů.Stejně tomu neuteče,jednou jí čeká opět psychiatrie,protože to její zhorucení není nic jiného než delirium a to jí Itálie nevyléčí.

marmelada
26. 06. 2011 16:15

Princezna Diana si taky na paparazzi stěžovala ale zároveň se předváděla a toužila být milovaná, aby se pomstila Charlesovi za jeho nevěru.... docela to vycházelo. Nevšimla si vščak,že řidič je alkoholik a nevím proč to místo dostal.Jistě to vědělo dost lidí, takže vlastně opravdu vražda, ale velmi mazaná. Jak skončila Diana víme. Psychicky nevyrovnané osoby nejsou nikdy dlouho šťasdtné. Touží být rozmazlované, neznají kompromis. Vždyť i královninn manžel Filip chodíval za tanečnicemi a jsitě to Alžbětě vadilo, ale nikdo o tom,že jí to vadí, nevěděl....

hrneczuhrinevsi
25. 06. 2011 14:48

titulní fotce je stopro napraná jak zvíře

bonpari
25. 06. 2011 14:11

nemám ráda bulvár,ale čtu ho jako spousta jiných lidí.Ivetu Bartošovou jsem nikdy ráda neměla,její zpěv je kunkání,projev příšerný.Nevím,proč se stále cpe,kam nepatří,nemá na to a nezvládá to. všichni ji ubližovali a ubližují.Nechápu taky,proč ji pořád někdo lituje,v rozhovorech se nad ní rozplí­vají,­chlách­olí jí.Chápu,že může a asi má psychické problémy,ale v tom případě se necpu,kam nepatřím.Cpala se už do Staidlovy rodiny,hrála si na kamarádku s bývalou jeho ženou,která ji pomáhala,jak mohla,půjčovala oblečení,atd.Tak se ji Ivetka odměnila,rádoby jemná,hodná holka z vesnice.Takové jsou totiž nejhorší.Měla zůstat se Staidlem,být doma,starat se o rodinu.Celý národ z ní má srandu.Jen lže,neumí si přiznat problém s alkoholem a léky,jen se na něco vymlouvá.Jednou jsem od jednoho psychiatra slyšela říci jednoduchou,ale naprosto pravdivou větu."podivejte se,alkoholik si vždycky důvod najde!"

knkn
25. 06. 2011 13:39

I z jejích projevů je znát velká nezodpovědnost.Pan hrábě se přece tváří zodpovědněji. Však až si Iveta užije Itálie a hrábě po ní bude chtít,aby taky něco dělala ze sebou( přestat chlastat), no tak ho dkopne, vždyť se najde další vůl, viď Iveto !

verajc
25. 06. 2011 13:20

Její vztah k dítěti je zvláštní.Je sobecká a hlavně se stará o sebe.Důkazem toho byl její zkrášlující pobyt na klinice v Bratis­lavě­.Nepra­cuje a žije si na vysoké noze.Není divu že je samý dluh.Před odjezdem do Italie se měla v první řadě postarat o Artura a né zbaběle utéct.

schitu
25. 06. 2011 13:46

Já myslím,že její vztah ke všemu je zvláštní.Fotřák Štaidl má mladou slepičku,tudíž kluk v tomhle věku je přítěž.O mámě nemá cenu psát,ale taky je jí přítěží.Mám asi selský rozum,ale nejlíp na mě působila ta Golda a kluk byl snad v pohodě a hlavně zaopatřený.Ale nikdo z nás do toho nevidí,to můžem ve všem jen spekulovat.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.