Herci z ledního muzikálu Popelka soutěžili v uvaření nejlepšího guláše, který testoval televizní kuchař Jiří Babica (50)! A netvářil se při tom zrovna vesele. Že by málo kečupu, vegety, slaniny či sojovky?Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.
Jirka je takovej všeuměl - Ferda Mravenec. Dáme olivový olej, když nemáme, dáme normální, když ani ten nemáme dáme vyjetej mogul. Mně to občas připadá, že si vzal inspiraci - jak pejsek a kočička pekli dort - co ten do toho jídla všechno nase** , no to snad není možný. 3 maximálně 4 ingedience - jinak se to tluče !!! Běž raději vařit asfalt, ale prosím Tě nedávej do něj kečup, sojovku, limety, čokoládu, ocet, papriky, cukr, rajčata, skořici aby to zase nebylo SPECIALO
Pan Babica je stejně lidový kuchař jako je Ridi lidový v Itálii. Ovšem u nás jsou suroviny které on je zvyklý užívat, příliš drahé. Chybí zde levné a zdravé stravování z přístupných surovin a ne zbytečně drahé a nezvyklé pro naše žaludky,jež slouží spíše snobům/ kterým samozřejmě chutná/ a ani netuší,že se sami značkují na hlupáky.Jen velká osébnost přizná,že má ráda škubánky s mákem a ony dobře udělané jsou skvělé.
Prosím vás nesrovnávejte Emanuela Ridiho s Babicou a ještě Babicu dávat za příklad českého ekvivalentu k němu. To bychom na tom byli opravdu špatně. Ten Ital vaří skvostně, Babica je nemytej prasák, co neumí vařit.