Televizní kuchař Jiří Babica: Zpěváci guláš neumějí! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Televizní kuchař Jiří Babica: Zpěváci guláš neumějí!

Herci z ledního muzikálu Popelka soutěžili v uvaření nejlepšího guláše, který testoval televizní kuchař Jiří Babica (50)! A netvářil se při tom zrovna vesele. Že by málo kečupu, vegety, slaniny či sojovky?
Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.

Přihlásit se

DISKUSE

proxima
20. 06. 2011 06:55

Jirka je takovej všeuměl - Ferda Mravenec. Dáme olivový olej, když nemáme, dáme normální, když ani ten nemáme dáme vyjetej mogul. Mně to občas připadá, že si vzal inspiraci - jak pejsek a kočička pekli dort - co ten do toho jídla všechno nase** , no to snad není možný. 3 maximálně 4 ingedience - jinak se to tluče !!! Běž raději vařit asfalt, ale prosím Tě nedávej do něj kečup, sojovku, limety, čokoládu, ocet, papriky, cukr, rajčata, skořici aby to zase nebylo SPECIALO

jindraa
19. 06. 2011 16:25

bledulkafialka
19. 06. 2011 12:42

je tak hnusný a odporný chlap že když ho vidím v TV tak se mi obrací žaludek a rychle přepínám na jiný program.Odporná ožrala.

bohatypodnikatel
19. 06. 2011 12:43

Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.

hillarka
19. 06. 2011 13:53

Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.

bohatypodnikatel
21. 06. 2011 15:48

Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.

destrruct
19. 06. 2011 11:51

Myslím, že největším kuchařem amatérem ze všech tam byl Babica.

marmelada
19. 06. 2011 11:13

Pan Babica je stejně lidový kuchař jako je Ridi lidový v Itálii. Ovšem u nás jsou suroviny které on je zvyklý užívat, příliš drahé. Chybí zde levné a zdravé stravování z přístupných surovin a ne zbytečně drahé a nezvyklé pro naše žaludky,jež slouží spíše snobům/ kterým samozřejmě chutná/ a ani netuší,že se sami značkují na hlupáky.Jen velká osébnost přizná,že má ráda škubánky s mákem a ony dobře udělané jsou skvělé.

destrruct
19. 06. 2011 11:53

Prosím vás nesrovnávejte Emanuela Ridiho s Babicou a ještě Babicu dávat za příklad českého ekvivalentu k němu. To bychom na tom byli opravdu špatně. Ten Ital vaří skvostně, Babica je nemytej prasák, co neumí vařit.

bohatypodnikatel
19. 06. 2011 12:07

Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.

bohatypodnikatel
19. 06. 2011 09:54

Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.

pelagie
19. 06. 2011 09:54

tedy nemusím ....ty jeho blafy jsou katastrofa... tak jak může hodnotit vaření ostatních ???? a ještě si k tomu vezme celou rodinku

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.