Číňanka Li Na: Rozplakala celou Čínu! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Číňanka Li Na: Rozplakala celou Čínu!

Dokážou okopírovat cokoli od mobilů po auta. Teď si Číňané coby zdatní plagiátoři »vyrobili« i svoji vlastní grandslamovou vítězku! Ano, tenistka Li Na (29) ovládla pařížskou antuku.
Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.

Přihlásit se

DISKUSE

yakuza009
23. 01. 2012 09:21

To už ani nemá cenu komentovat jasně jste bulvár, ale nechcete mě zaměstnat? Protože, co vy si tady vymýšlíte za bludy je až neskutečné. Nechcete mi přece tvrdit, že vás za to někdo platí. No asi tam budete pěkní pacienti. A k článku: Předtím než budete trapně papouškovat tak si něco o Číně raději zjistěte a to "nečínská" je jako co? Takže já jsem třeba vaší logikou nečech, jo?. Pár let jsem žil pracovně v Shanghaji a můžu vás ubezpečit, že to co se tady o Čínanech povídá jsou pěkné bludy, ale to holt souvisí s tím českým xenofobismem a tupou amerikalizací. Na li je vyborná tenistka a člověk. Měl jsem to štestí prohodit s ní pár slov na předminulém Australien Open a je to takový rarach chvíli neposedí a hodně se směje, ale i Zheng Jie je dost fajn a mimochodem v civilu je to dost krásná ženská. Píšu vám to sem, aby jste se nad sebou zamysleli, ale to asi neklapne ono je jednodušší bejt to co si žádá společnost, že? Ale nebojte nejste v tom sami, já když jsem viděl jaké otázky pokládá čínský novinář po včerejším zápase Na li po prohře s Kim tak jsem jenom žasnul, až jí rozplakal. Jenom pachtění se za senzací, že Li byla uplně psychicky dole mu bylo jedno. Ona lidská blbost totiž fakt hory přenáší.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.