Gottová v německé televizi: Zastínila Karla! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Gottová v německé televizi: Zastínila Karla!

Němci milují Karla Gotta (71) a od víkendu i jeho manželku Ivanku (35). Ta svého muže poprvé doprovodila do televizní show. V pořadu Das Frühlingsfest der Volksmusik (Jarní festival lidové hudby) jí Karel před miliony diváků v německy mluvících zemích vyznal lásku v písni Mit dir bin ich stark (S tebou se cítím silný).
Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.

Přihlásit se

DISKUSE

fiat
13. 04. 2011 17:03

účelo­vost,k­omedi­anstv­í,přet­vářka a po lásce ani stopy a i to lidské porozumění se viklá.

rezka61
12. 04. 2011 18:47

pro Vas obe nebo oba .Skutecne trefny komentare

alixie
12. 04. 2011 10:36

Ivanka Gottová je průměrně hezká, ale bez jiskry a sexepealu. Nebýt manželkou Karla Gotta, nebyla by nic.

hillarka
11. 04. 2011 22:20

Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.

pavucinka
11. 04. 2011 18:03

Vystupovala jako manželka a matka jejich idola, tak proč ten nivý pohled, snad snaha být sexy. Nevhodné v té situaci. Tvrdý typ ženy,která měla zůstat brunetou. Nyní není ani pes, ani vlk. Ostré rysy nedovolí aby byla tak něžná a jemná jako některé jiné typy blondýnek. Jedna z těch ,které nepochopily,že mají svůj typ podtrhnout, ne potlačit. Karel Gott zřejmě potřeboval rázný energický typ sebevědomé ženy, ale ještě je otázka zda je tato Ivanka sebevědomá důvodně,že? Martina Gavrielly byla určitě jako moderátorka profesionálnější ,ne tak křečovitá.Sorry.

sla3
11. 04. 2011 17:55

Gott už neví, kam tu svoji Ivanu nastčil. Zřejmě se domnívá, že jeho jméno tuto studenou neumělku někam prosadí, ale opak je pravdou. Ivana není ani nadaná, ani hezká ( co neudělá vizážista tak nto takhle půjde dál, začne být pro smích i on sám.Už teď ztrácí všechnu soudnost,když se jí snaží nastrčit,kam se dá.Když jsem ho slyšela když kváka,jak si jí nesmírně váží za to, co zkusila,když nosila jeho dcery a co zkusila u porodu- Bylo mi jasné,že už totálně blbne.Asi žádná jiná žena nerodila a nic nezkusila. A co jeho bývalky, které mu porodily dcery? Těm je asi přines čáp. Síla byla,když Ivana prohlásila, že např.Vlaďka Něrgešová pro ni není v IP zrávách žádná konkurence- TO BYL TEDA TAKY GÓL - iVANO,ROZDÍL JE MEZI VÁMI DVĚMA VELKÝ, ale s tím, že něrgešová moderovat umí,ale ty opravdu ne. Jsi nicka, která se akorát jmenuje Gottová, toť vše.

rezka61
11. 04. 2011 16:09

jak na to redaktor prisel,ze Nemci od soboty miluji Ivanu.Byla bych vdecna za odpoved.Nemci se smali,kdyz se Ivana prerekla,hlavne co vlastne vypustila z pusy.Kdyz o manzelovi rekla,ze je jeji TRAUMA,tak TRAUMA maji napr.lidi po autonehode,po prepadeni,atd.,no a pak se leci u psychiatra.Takze proto se divaci smali.Ona se pak opravila,ale uz bylo pozde.Skoda,ze to nenapsal redaktor.Ivana mluvila tech par vet jak robot.A jak zde uz nekdo napsal,potlesk byl opravdu maly.

veselabublinka
11. 04. 2011 15:35

Není nad to poznat svůj čas odchodu! A vedle Ivany už včera bylo pozdě!!!

schaukelpferd
11. 04. 2011 15:27

abych nezapomnela: Zastinit Karla pri tomto vystupu??? Zaprve ho uz z reprizy vystrihli - neni divu - a zadruhe,pokud Ivana by Karla zastinila, tak to uz by mel opravdu vazne uvazovat o tom nekam zalezt a uz NIKDY nevylejzat. Pokud Ivana nekoho zastini, je to fakt pro neho urazka. Representovala v cizine uctivane damy z CZ teda uplne, ale uplne na ....no vite na co.....

schaukelpferd
11. 04. 2011 15:17

No Tys to krasne napsal!!! Ja to taky sledovala - v ceskych medii se o tom psalo dopredu - tak jsem si to nechtela nechat ujit. To teda byl paskvil!!! Ze se nestydej za tuto traparnu. Jemu pomalu zacina hrabat, Fanynky s naondulovanejma hlavama silne nad sedesatkou uz to teda neuchraneji! Ivana byla vrchol vsech trapnejch vystupu, delala ze sebe naivni Nanu a vypadala jak uplna blbka. O jejich jazykovych schopnostech uz mlcim uplne - byla to ubohost, takto by se zadny VIP-promi na zapade nechoval, jedine nejaci z kategorie "B", kam uz mistr bohuzel - nyni uz z konecnou platnosti - nalezi. Kdyby to nebyla pipina, tak uz jenom z ucty k narodu, kterej mistra podporoval a cely jeho umelecky zivot doprovazel, se nauci 2 kloudna a plynula souveti. Ale i na to - bohuzel - jeji ptaci mozecek nevystacil. Bylo mi za ne za oba trapno. SORRY

street
12. 04. 2011 17:32

Diky schaukelpferd - Tobe taky

street
11. 04. 2011 14:29

Asi mistr dobre plati za tyhle, z rukavu vymysleny nezmysly!
V sobotu 9.4.'11 jsme se divali - a bohuzel Karel s tou pisnickou uplne pohorel, obrovske vyretusovane fotky Ivany - a Karel pod nima jako nejaky skritek! K tomu chaby potlesk a ta jeho svata Dala - Ivana - se uplne ztrapnila tim, ze neumela vysoukat ze sebe jednu souvislou vetu - misto Karel IST MEIN TRAUM MANN - rekla - KAREL IST MEIN TRAUMA... - radoby velika "moderatorka" - neumi v cizim jazyce, v kratkosti souvisle odpovedet na 2-3 DOPREDU dohodnute dane otazky!
Skutecne "reprezentovala"...
Neumi se naucit ani jednu souvislou vetu - a ten jeji hluboky hlas - trapas na trapas v primem prenosu..
Je vidno, ze skutecne "pilovala" nemcinu...
... asi "pilovala" neco jineho - proste "blondyna" se vsim vsudy...
Karel se uplne znemoznil - skoda ho - protoze takovy konec kariery si mistr vubec nezaslouzil!
Ale jeho volba...
V dnesni reprize "Frühlingsfest der Volksmusik" na ARD bohuzel mistra uplne vystrihli - zustali tam jenom skutecne hvezdy programu! A to se deje tem ucinkujicim, kteri patri do druhe a nebo i treti rady medzi umelci...
Mistre - tato Vase s prominutim oddrhovacka patrila nanejvys tak na dedinskou veselku...
A skutecne hvezdy na zapade, NIKDY necpou vsude svoje rodiny a i vsechny rodinne prislusniky!
Mistr ztraci rozum a nebo je tak manipulovan ???!!!!

nejezchleba
11. 04. 2011 13:59

Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.

tomik007
11. 04. 2011 13:24

Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.

rezka61
11. 04. 2011 12:55

Vaseho clanku mel asi znit takto:Velke fotky Gottove zastinily vzadu stojici postavu Karla.Rovnez by mel redaktor pripsat,ze Gottova nedokazala souvisle odpovedet na par otazek, ze se 3x prerekla a ze to bylo pouze trapne vystoupeni.Kdyby sedela v publiku a nerikala vubec nic,tak by jiste udelala lip.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.