Heidi Janků přijala »kyblíkovou« výzvu a nominovala tři známé moderátory | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Heidi Janků přijala »kyblíkovou« výzvu a nominovala tři známé moderátory

Heidi Janků za asistence manžela výzvu splnila.
Heidi Janků za asistence manžela výzvu splnila. (Jiří Pitrof)

Zpěvačka a moderátorka barrandovského pořadu Intim night Heidi Janků (51) přijala výzvu od kolegyně Petry Janů a nechala se od manžela zmáchat ledovou vodou. Pak vyřkla tři jména a my jsme konkrétně u dvou z nich velmi zvědaví, jestli výzvu přijmou.

Heidi se chtěla vodou polít sama, ale nakonec požádala manžela, který se toho s radostí ujal. Dokonce si přinesl štafle a bylo na něm vidět, že z téhle lumpárny (byť pro dobrou věc) má velkou radost. "Já jí poleju klidně ještě víc. Není ten kýbl málo," smál se Ivo Pavlík s lišáckým úsměvem. Jeho partnerce nicméně kyblík rozhodně stačil, její jekot si budou sousedé ještě dlouho pamatovat.

Heidi Janků za asistence manžela výzvu splnila.

Protože Heidi úkol splnila, nemusí podle pravidel „výzvy“  zaplatit pro nadaci nemoci ALS sto dolarů, ale jen deset. "Peníze s radostí pošlu, určitě se na to nevykašlu," dodala Heidi, která jako další tři adepty na ledovou lázeň nominovala Aleše Cibulku, Jana Krause a Karla Šípa. A my jsme hodně zvědaví, jak se s tím pánové popasují…

Autor:  ph

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.