Topolánek ml. má smolíka: Jeho modelka ho opouští! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Topolánek ml. má smolíka: Jeho modelka ho opouští!

Přítelkyně Tomáše Topolánka Simona Dvořáková bude až do Vánoc pryč.
Přítelkyně Tomáše Topolánka Simona Dvořáková bude až do Vánoc pryč. (Foto Aha! – Marek Pátek a ara)

Tomáš Topolánek (20) rozhodně patří mezi zlatou českou mládež a většinou pořídí, na co si ukáže. Teď se mu ale život trochu zkomplikuje. Jeho přítelkyně a neúspěšná adeptka na Miss Simona (19) jede na zimu do teplých krajů a on zůstane v Evropě.

Mladý Tomáš zůstává na studiích v Londýně, ale jeho přítelkyně Simona Dvořáková dostala pracovní nabídku až v Dubaji. „Je to propojení modelingu a sportu. Bude to golf a tenis, jimž se věnuji už roky,“ svěřila se Simona serveru Super.cz.

A taková nabídka se neodmítá. Vydrží to ale mladý Topolánek až do Vánoc bez své přítelkyně? „Tomášovi začíná v říjnu škola, studuje v Londýně, takže doposud jsme k sobě také měli o trochu dál, než je běžné. Ale snad za mnou bude létat i do Dubaje. Zvládli jsme jiné, horší věci, tak snad nebude problém ani tohle,“ těší se modelka. Takže bohatě stačí, když tatínek zaplatí letenku a vztah může vesele pokračovat.



Přečtěte si
mirkazam
6. 2. 2015 • 09:15

Údajně tam jela dělat instruktorku v golfu,ale nakonec asi dělá instruktář v úplně jiné branži...

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.