Zprávařka Klára Doležalová: Problémy s rizikovým těhotenstvím! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Zprávařka Klára Doležalová: Problémy s rizikovým těhotenstvím!

Klára Doležalová
Klára Doležalová (Foto Aha! – Petr Novotný )

Sympatická primácká moderátorka a dvojnásobná maminka Klára Doležalová (40) to během druhého těhotenství neměla vůbec jednoduché. Zatím první dcerka Natálka potřebovala veškerou její pozornost, ona před narozením Mii musela ležet s rizikovým těhotenstvím.

Doležalová v magazínu Blesku Zpátky do školy zavzpomínala na své dramatické těhotenství. Kvůli tomu nestihla své prvorozené Natálce pomáhat s prvními povinnostmi školáka, když nastoupila do první třídy.

„Těšila jsem se, jak jí s prvními kroky ve škole budu pomáhat, jenže jsem se na první den školy přikolébala s těhotenským bříškem a už za pár dnů si mně nechali na rizikovém oddělení v porodnici. Mia se narodila předčasně, ale naštěstí zdravá a vyvinutá,“ popisuje Klára Doležalová druhý porod.

A jak se mají dcerky Doležalové dnes? Starší Natálka (12) bude akorát nastupovat na osmileté gymnázium a mladší Mia (5) je prý velký šoumen a ráda baví společnost okolo sebe.

„Natálka závidí Mie, že si může hrát ve školce a Mia zase Natálce, že chodí mezi velké děti do školy. Už by tam nejraději šla s ní. Já ale říkám, ať se nejdřív naučí „r“ a „ř“, a pak může do školy“ uzavírá Doležalová se smíchem.



Přečtěte si
ivoadler
29. 8. 2014 • 15:34

Nebylo by něco aktuálnějšího? Třeba jak Matuška souložil s Pilarovou.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.