Dojemné i smutné zároveň: Sestry z onkologie roztancovaly maličkou pacientku! VIDEO | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Dojemné i smutné zároveň: Sestry z onkologie roztancovaly maličkou pacientku! VIDEO

Zdravotní sesty dokázaly svou malou pacientku rozesmát i roztančit.
Zdravotní sesty dokázaly svou malou pacientku rozesmát i roztančit. (Facebook)

Jednou za čas se objeví na internetu videa, která opravdu chytí za srdce. Zpravidla však nejde o profesionální díla, ale o záběry, které jednoduše vyplynuly ze života, byť někdy neskutečně smutného.

Posledním hitem internetu je video dvou nemocničních sestřiček, které dokázaly svou malou, onkologicky nemocnou pacientku nejen rozesmát, ale také roztancovat.

Podívejte se na video, které vás bez pochyb dojme, ale možná také rozesmutní.
Na druhou stranu, nejde nevnímat, jak obrovskou chuť do života holčička, která kvůli ozařování přišla o vlásky, má. Video, které koluje zejména po sociálních sítích, zatím k sobě nemá žádné další informace, takže se neví, kdo ho natočil a odkud je. Svým způsobem to ale nevadí. To, o čem je, je přece mnohem důležitější!!! A třeba i přiměje někoho, aby také pomáhal.

Video se připravuje ...

Můžeme jen držet palce tomu malému děvčátku, že ta spousta energie, se kterou se pustila do tance, jí pomůže porazit i zákařnou nemoc.

Přečtěte si
prroud
27. 8. 2014 • 16:51

Tomu prizpusobil i jidlo(sama chemie a stress),zivotni prostredi(chemtrails),odevni prumysl(chemie),medicinu(jen potlacovani nasledku ale neleceni) a spoustu ostatnich veci beznyho zivota.Podivejte se co pijete,kam jde voda a odkud ji dostavate,se vsema zbytkama chemie z leku a jidla co lidi "nechaji" na zachodech atd.,je to dabelskej kruh,kterej je treba rozetnout,ale kdo to vi???????

prroud
27. 8. 2014 • 16:47

Je to v prvni rade hodne smutny,zvlast pro cloveka kterej o rakovine hodne vi a vi,ze tyhle obrazky jsou jenom business kterej neleci,jen potlacuje nasledky a vydelava!!! Protoze zdravej clovek lecbu nepotrebuje a tak za ni nezaplati.Rakovina je neco jako ryma a stejne tak "lehce" jde i vylecit! Jen business si z ni udelal dojnou kravu na penize na jedny strane a bic na pocet obyvatel na strane druhy!

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.