Herecká legenda Jana Preissová po letech na veřejnosti: 3 roky v ničivých depresích! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Herecká legenda Jana Preissová po letech na veřejnosti: 3 roky v ničivých depresích!

Jana v roce 1986 a nyní.
Jana v roce 1986 a nyní.  (Foto Aha! – Martin Sekanina, ČT, herminapress.cz, ara)

Konečně vystrčila růžky ze své ulity a neschovává se před lidmi! Po depresích ani památky. Jedna z nejoblíbenějších českých hereček Jana Preissová (66) se po dlouhé době objevila na veřejnosti. A po hlavě se vrhla opět do natáčení! Vypadá líp než kdykoliv předtím!

Jistě si všichni pamatují maminku Tomáše Holého (+21) z filmu Jak vytrhnout velrybě stoličku nebo Jak dostat tatínka do polepšovny. Tehdy byla idolem většiny mužů. Přibývající léta bohužel ještě nedávno nesla Preissová velmi těžce. „Nemohu se na sebe už ani podívat do zrcadla,“ svěřila se tehdy. Čas zkrátka nezastaví ani tato dáma. Kvůli depresím ze stárnutí se stranila společnosti a držela se zásadně doma. Okolí ji vyčítalo, že herečka takové velikosti nehraje. „To není, že bych role nebrala. Já si jen vybírám to, to se mi líbí a co mě zaujme,“ rázně řekla.


Stárne do krásy

Před třemi lety si zahrála po boku Jany Hlaváčové v cyklu hereckých beneficí Setkání s hvězdou. Tam tehdy o sobě dala znovu vědět. Čeští tvůrci byli potěšeni z návratu této legendy. Už čtyřicet dva let žije s hercem Viktorem Preissem (67) a v manželství je maximálně spokojená. Na fungující vztah má také fungující recept. „Musí vás to bavit. Jinak je lepší jít od toho,“ řekla na projekci svého nového počinu v jednom z dílů České televize, Nevinné lži. Návrat Janě Preissové prospěl. Sluší jí to a znovu okouzluje.



Přečtěte si
lalia
28. 8. 2014 • 15:42

Nebo Partyška,je to vosková figurína,Narcis,nic jiného.Proto ji vyměnili za Ivu Kubelkovu,ta je přirozená,krásná a je svá.To záleží co má v hlavě a ne mezi no. ha.ma.

lalia
28. 8. 2014 • 15:39

sugarbitetter SOUHLAS !Je vidět,že máte v hlavě.Tady ty připitomělé příspěvky nečtu,přeskakuji.

lalia
28. 8. 2014 • 15:34

Jana je na svůj věk krásná žena.Všichni stárnem.Víc je to vidět na jejím muži Viktorovi Preeisovi.Tomu stáří ubralo krásy víc.Čeká to každého a proč se nad tím trápit,stáří má zas jiné výhody.Život je krátký,vnitřní krása je důležitější,než vnější.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.