Hraje si na Hrušku? Strážce urny Rychtář si na hlavu narazil klobouček jako »novácký« nekuchař | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Hraje si na Hrušku? Strážce urny Rychtář si na hlavu narazil klobouček jako »novácký« nekuchař

Rychtář a Hruška. Každý vešel ve známost jiným způsobem, pokrývku hlavy ale nosí stejnou.
Rychtář a Hruška. Každý vešel ve známost jiným způsobem, pokrývku hlavy ale nosí stejnou. (Aha! - Marek Pátek, Pavel Machan, koláž Ahaonline.cz)

Zdá se, že strážce urny, toho času přebývající v přístavku v Říčanech, je pořádných fanouškem Ládi Hrušky, kuchyňského experimentátora, který za nic na světě nechce, aby byl označován jako kuchař. Poté, co Hruška začal chodit v retro kloboučku, si ho na šedivé vlasy nasadil i Josef. Náhoda?

Novou pokrývku hlavy oficiálně představil Rychtář během svého včerejšího supertajného stěhování (o kterém nakonec věděli všichni) z Uhříněvsi do Říčan. Nejprve se s novou hučkou producíroval na hřbitově, kam se zašel podívat na hrob, do kterého stále nevložil urnu, pak si v klobouku radostně vykračoval do domu své exmanželky, vybaven PET lahvemi Braníku, cigaretami a lahví metaxy.

Dokonce i v noci, když šel venčit psa, měl podle svědků na hlavě novou ozdobu. Jak na tuhle hučku vůbec přišel? Nabízí se minimálně dvě teorie, které ale berte s takovou mírou nadsázky, jakou sami uznáte za vhodnou :)


1. Josef chce být také kuchař!

K téhle profesi má Rychtář podle všeho dobře našlápnuto. Jak prozradil jeho spolubydlící podivín Petr Veselý, Josef to s vařečkou opravdu umí a vždy jim v Uhříněvsi jim vždycky ukuchtil něco dobrého. Uvidíme tedy, kdy se objeví Rychtářům snímek s bílou kuchařskou čapkou.

2. Snaží se trumfnout podivína Veselého
Společnost kolem Rychtáře má k Hruškovi blíž, než by se mohlo zdát. Už před časem se provalilo, že Petr Veselý (Rychtářův mluvčí, manažer, kamarád, pomocník, strávník, ochránce a spolubydlící) ukradl Hruškovi kabát ještě v době, kdy Láďa pracoval jako reportér se zaměřením na politiku. Možná si tak prostě Josef řekl: „Když Veselý kabát, tak já klobouček!“

Přečtěte si
prasulka
27. 8. 2014 • 14:23

zubni.pasta
27. 8. 2014 • 13:42

Už v Itálii lítal v klobouku jak debil

dandova
27. 8. 2014 • 12:50

Vypadá jako z Kočkova pohřbu.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.