Herecké legendy Hanzlík a Vízner: 40 LET ZUŘIVÉ NENÁVISTI! Víme, kvůli které ženě! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Herecké legendy Hanzlík a Vízner: 40 LET ZUŘIVÉ NENÁVISTI! Víme, kvůli které ženě!

Vízner a Hanzlík mezi sebou mají ledasco nevyřešeného...
Vízner a Hanzlík mezi sebou mají ledasco nevyřešeného... (Aha!)

Téměř čtyři desetiletí v sobě Oldřich Vízner (67) dusil vztek vůči svému hereckému kolegovi Jaromíru Hanzlíkovi (66). Nemůže mu zapomenout, že mu vyfoukl hlavní roli v jednom z nejoblíbenějších českých filmů Léto s kovbojem.

Na roli milence Daniely Kolářové (67) si Vízner brousil zuby. „Samozřejmě že jsem chtěl hrát kovboje, ale řekli mi, že na to nevypadám, a kovboje zchramstnul Hanzlík,“ přiznal Vízner v talkshow Aleše Cibulky na TV Barrandov, kterou můžete vidět již dnes večer. Vízner byl ale nakonec vděčný i za roli egocentrického medika. „Léto s kovbojem mělo nádherný scénář. A bylo to velmi příjemné natáčení, což se nedá říct o dalších mých filmech, ty už tak příjemné nebyly,“ překvapuje Vízner.

„Už mám za sebou 40 let v branži a mohl bych spočítat na prstech jedné ruky, kolik opravdu dobrých scénářů jsem dostal. Kromě Léta s kovbojem to byl snad ještě Saturnin a jedna rozhlasová hra,“ šokoval v pořadu nezapomenutelný Vilibald z Arabely, který jako by se v poslední době stáhl z televizní produkce. Už brzy se ale objeví v seriálu Stopy života na TV Barrandov.

Přečtěte si
sylvie59
19. 7. 2016 • 08:20

Síť, ano to byla pecka. Vízner žil se strachem, že na něj jednoho dne zřízenci hodí síť a odvezou ho definitivně do blázince. Na konci filmu se to opravdu stalo, ale bolševik takový trpký závěr nedovolil, tak museli autoři přitočit ještě kousek navíc s tím, že se mu to jen zdálo, a že se probudil. Skvělá věcička, Šulcová byla jeho manželka i v reále a také moc toužím to vidět znovu. Přece ty záznamy nezlikvidovali? I když u ČT je možné všechno.

fesak2
13. 12. 2014 • 22:13

Víznera si pamatuju v jedný filmový komedii, tuším se jmenovala Síť, kde hrál myslím pojišťováka a manželka byla Šulcová, a on chodil k nějakýmu psychiatrovi ("jsme si emočně blízcí pane Lešetka"). A on byl takový ňouma (v tý roli) a hrál to dobře. Měl za úkol odvést jablka do moštárny a přivést ten mošt. Samozřejmě nějaké trable.. užasná scéna byla s psychiatrem, který měl brusle na záchodě (opil se nám záchod!). Moc pěkný, bohužel to nikde nemůžu najít, rád bych to viděl znova! Dávali to na OK3 kdysi dávno a ani v databázi filmů to nikde není. Olda je dobrej

mekanik
26. 8. 2014 • 13:27

Hanzlíkovi kovboj sednul jako ulitej

mekanik
26. 8. 2014 • 13:26

VUK je dobrej.líbil se mi v pohadce čertova nevěsta,kde hrál Žabžu

necekany_vystrik
26. 8. 2014 • 10:53

jeho brácha byl ve své doby lepší herec http://www.csfd.cz/tvurce/36647-jaroslav-vizner/

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.