Muž roku 2014 Tomáš Dumbrovský: Prozradil, co má společného s exmoderátorem Novy! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Muž roku 2014 Tomáš Dumbrovský: Prozradil, co má společného s exmoderátorem Novy!

Vlevo Dumbrovský, vpravo Dumbrovský. Muže roku 2014 a bývalého moderátora Novy spojuje rodinné pouto.
Vlevo Dumbrovský, vpravo Dumbrovský. Muže roku 2014 a bývalého moderátora Novy spojuje rodinné pouto. (ČTK, Nova, koláž Ahaonline.cz)

Na východě Čech opět volili Muže roku! Tentokrát v Náchodě vyhrál pohledný student práv z Brna Tomáš Dumbrovský (23). A pro všechny nezadané slečny a dámy máme dobrou zprávu: Je volný!

„Přítelkyni nemám. Asi mě nikdo nechce,“ usmíval se potutelně Tomáš, kdy se ho Aha! zeptalo, jak to má v soukromí. Jeho hvězdou patronkou byla během soutěže moderátorka Štěpánka Duchková (41). „To je ideální partie, holky,“ vzkázala všem holkám, kterým se líbí. Jenže pozor: Tenhle fešák teď bude díky vítězství v soutěži hodně cestovat. Už na podzim zkusí štěstí v Jižní Koreji, kde budou volit Muže světa.

Slavný příbuzný

Mimochodem, zdá se vám to příjmení Dumbrovský povědomé? Nedělnímu Aha! se zdálo také a tak se Tomáš rovnou zeptalo, zda nemá něco společného s bývalým moderátorem Novy Pavlem Dumbrovským (56). „Ano, jsme příbuzní, dokonce mého tátu a Pavla vozily maminky v kočárkách společně na procházky. Já jsem se s ním ale nikdy nepotkal,“ prozradil mladý student.

Autor:  lbp,dat

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.