Soused Bohdalové a Stašové prozradil: Série útoků zločinců! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Soused Bohdalové a Stašové prozradil: Série útoků zločinců!

Kurdského obchodníka spojuje se Simonou Stašovou a Jiřinou Bohdalovou chalupové pouto.
Kurdského obchodníka spojuje se Simonou Stašovou a Jiřinou Bohdalovou chalupové pouto. (Aha! - Karel Kopáč, Dan Černovský, ara)

Milovaného místa se Simona Stašová nevzdala (59)! I když její matka Jiřina Bohdalová (83) prodala chalupu v obci Ondřejov, Simona je s ní stále spjata, protože tu vyrůstala. „Simona si okamžitě pronajala chatu hned vedle,“ prozradil Aha! kurdský podnikatel Yekta Uzunoglu (61), který před 23 lety nemovitost koupil. A nejen to! Také pomohl Stašové, když byla v nesnázích.

„Ano, to je pravda, Simona to má pronajaté dodnes,“ potvrdila Nedělnímu Aha! Bohdalová, které měla Stašová za zlé, že chalupu prodala.

„Naposledy jsem tu ale Simonu viděl před rokem, nevím, proč sem už nejezdí,“ řekl Uzunoglu s tím, že patří chata rodině Brožkových a Simona má od samého počátku pronajaty jen dvě místnosti.

Simonu ničili

„Jezdila sem ale často i se svými syny Vojtou a Markem, jsou to bezvadní kluci,“ komentuje Uzunuglu a svěřuje, že dobrých 15 let Simoně moc pomáhal. Sužovala ji totiž parta feťaků. „Byl to takový feťácký gang, který tu v okolí řádil. Nekradl, ale ničil. A nesčetněkrát zdevastoval i ty dvě Simoniny místnosti,“ vysvětluje Uzunoglu s tím, že Stašová z toho byla nešťastná. „Jednou takhle přijela v noci, měla zase vymláceno a plakala, že jí rozbili něco drahocenného. Bylo mi jimoc líto,“ dodává.
Simona s dětmi mu přirostla k srdci, proto na svůj pozemek, který odkoupil od Bohdalové, nainstaloval kameru, kterou namířil na domek, kde pobývala Simona s rodinou. „Musel jsem to udělat, i moji psi potom začali tu chalupu hlídat a mělo to výsledky,“ popisuje Uzunoglu.

Šli sedět

Kolikrát kamera a psi nachytali výtržníky. Uzunoglu okamžitě volal policii. „Vždycky utekli, jednou se ale zadařilo, byli pochytáni a šli sedět,“ tvrdí Uzunoglu, který by prý zase rád Simonu i s jejími dětmi viděl. „Byla moc milá a kluci naprosto bezvadní,“ netají kurdský podnikatel.

Příběh Yekty Uzunoglu, který byl nespravedlivě odsouzen, čtěte v aktuálním vydání Nedělního Aha!



Přečtěte si
delacoure
24. 8. 2014 • 13:38

Jak se furt chtějí zviditelňovat je fakt síla.

pixlax
24. 8. 2014 • 13:36

Vyžírka Stašová geny po matce nezapře. Vydělává statisíce a pronajímá.Prachů mají obě a budou se nechat ještě vydržovat.Držgrešle odporný.Hnus se na ně jen dívat.Všichni je nesnáší a jim to nedošlo

stekavypes
24. 8. 2014 • 07:35

Opravdu žhavý drb,staré věci,jděte s tím už do pryč,když neumíte psát nic aktuálního,tak běžte zametat ulice,tam budete užitečnější.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.