Matka chtěla mít z dcery modelku: Do jídla jí přimíchala tasemnice! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Matka chtěla mít z dcery modelku: Do jídla jí přimíchala tasemnice!

Takto šílený příběh zpracovala televize Discovery.
Takto šílený příběh zpracovala televize Discovery. (Reprofoto: HuffintonPost.com)

Případ, který otřásl i lékařským personálem se stal ve floridské Tampě. Matka v Mexiku tajně koupila pilulky s vajíčky tasemnic a dala je dceři tajně do jídla, aby před soutěží krásy zhubla.

Následky na sebe nenechaly dlouho čekat, ubohé dívce se strašně nafouklo břicho a musela být převezena do nemocnice, kde se lékaři pomocí ultrazvuku snažili přijít na to, co dívce je.  

Když vyloučili těhotenství, všimli si, že něco bylo v jejích střevech. Dívku poslali na záchod, odkud po chvíli slyšeli zoufalý křik. Mezitím už její akční matka, která ji doprovázela, věděla, že je zle a začala se dceři omlouvat.

To, co se pak objevilo v míse, zvedlo žaludek i otrlým doktorům. „Toaleta byla plná tasemnice. Ty největší se vrtěly a plazily a snažily se dostat z mísy,“ vzpomíná sestra Cabralová-Osoriová s odporem.

Doktoři mezitím uslyšeli omlouvající matku a uhodili na ní. Ona se nakonec přiznala, že chtěla mít z dcery modelku a plánovala, že díky vajíčkům tasemnic zhubne na požadovanou váhu před rozhodující soutěží krásy. Celého incidentu jí bylo velmi líto, což samozřejmě neomlouvá takto šílené rozhodnutí.

Otřesný příběh natočila v jedněch ze svých pořadů televize Discovery a byl uveřejněn na stránkách Huffington Post.

Autor:  mpa

Přečtěte si
alex321
24. 8. 2014 • 11:07

Ano, je to tak, ale to se samozřejmě musí dávkovat ve správné míře a pod lékařským dozorem. U nás jeden vědec, profesor Julius Lukeš se tímto výzkumem zabývá a proto sám na sobě léčbu zkouší - http://www.ceskatelevize.cz/ct24/domaci/259165-pilulky-s-tasemnici-nejsou-daleko-vesti-parazitologov e/ a ještě více - http://www.osel.cz/index.php?clanek=7379. Ovšem dát holce hrst tasemnic - to se rovná vraždě!

inocenta
23. 8. 2014 • 11:29

Slyšela jsem doporučovat tasemnici, která dokáže vytvářet ve střevu zdravou mikrofloru a vyléčí záněty. Ale v tomto případě toho dívka zřejmě mnoho. Ostatně, když se vyrábějí takové pilulky, tak to asi důvod má, že milé hlavinky...

tyrkys
23. 8. 2014 • 09:45

To mi hlava nebere. Prý "matka". Měla si ty prášky sežrat sama, aby věděla , jaké to je.

1pravda1
23. 8. 2014 • 09:43

Chudák holka, kdo ví, kolik jí šílená matka těch zárodků tasemnic podala!!!

spirlet
23. 8. 2014 • 08:50

Některý rádoby matky by patřily do ústavu pro choromyslné

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.