Zadlužená herečka Míša Kudláčková: Ukázala své krásné 4 dcery! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Zadlužená herečka Míša Kudláčková: Ukázala své krásné 4 dcery!

Fotografie
Fotografie (internal)

Nevyšly jí dvě manželství, má čtyři děti a na krku 19 exekucí! S bývalou dětskou hvězdou Michaelou Kudláčkovou (46), která oficiálně dluží 636 000 korun, se život opravdu nemazlí. A jen stěží se uživí.

Kdysi měla dobře našlápnutou kariéru. V dětství šla z role do role, pak se jí ale život začal bortit. Začalo to tím, že se nedostala na konzervatoř. V minulosti si proto vydělávala jako sociální pracovnice, barmanka, ilustrátorka, a dokonce i jako taxikářka. Dnes je jejím potěšením a zároveň jedinou obživou vykládání karet a psaní pro internetový portál.

„Víc už dělat opravdu nemůžu. Já pracuju, ale za málo peněz,“ vysvětlila Michaela. Přepracování a strach z exekucí si už vybraly svou daň.
Na portálu, kam zřejmě občas píší i její dcery, nebo alespoň nejmladší Johanka (16), jsme našli článek, ve kterém se píše: „Možná není moc zvykem, že bych psala víkendovou přílohu já, ale mamce včera večer zkolaboval mozek a odvezla ji rychlá. Dost jsem se o ni bála.“ Její matka Michaela byla tehdy pravděpodobně přepracovaná. Psaní a věštění, které ji sice baví, není prý rozhodně na zbohatnutí, natož, aby poplatila dluhy.
Finančně jí naštěstí pomáhá partner Tomáš (46), kterého opravdu miluje. „Dcery mají svých starostí dost,“ dodala s tím, že svoje holky nechce ničím zatěžovat. Chlapečka, kterého si ke čtyřem dívkám ještě před dvěma lety přála, se už asi nedočká.

Přečtěte si
majojo
23. 8. 2014 • 10:47

A ono neexistuje nějaké zaměstnání, kde by brala normální plat? Já myslím, že jo.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.