Ivana Gottová už je bakalář: Karel byl dojat! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Ivana Gottová už je bakalář: Karel byl dojat!

Odměnou za ukončení studia bylo pro Ivanu políbení a kytice rudých růží od Karla.
Odměnou za ukončení studia bylo pro Ivanu políbení a kytice rudých růží od Karla. (Foto archiv Ivany Gottové)

A je to doma! Moderátorka VIP zpráv Ivana Gottová (38) je od včerejška nositelkou titulu bakalář. Vysokoškolský diplom převzala během slavnostní promoce na Univerzitě Jana Amose Komenského v Praze, kde tři roky studovala mediální a masovou komunikaci.

„Na promoci mne přišla podpořit celá rodina včetně Karla,“ řekla deníku Aha! Ivana. Její manžel byl během slavnostního aktu dojatý a viditelně  se mu leskly slzy v očích. „Vybavilo se mi, jak se po nocích učila a prosila mě, ať ji zkouším. Opravdu věnovala škole maximum času, nechtěla státnice odkládat na podzim,“ prozradil Karel. „Je to tak, manžel mě průběžně zkoušel, dodával mi odvahu a přesvědčoval mě, že to zvládnu,“ potvrdila Ivana. Tu pak Gott společně s celou její rodinou pozval na slavnostní oběd.



Autor:  lbp

Přečtěte si
hufnagll
24. 8. 2014 • 04:41

Ono tak nejde o to kolik soudruh Kogott za titul zaplatil ale komu a jak často Kogottova podržela neboť ne všechno je na prodej

beladona
24. 8. 2014 • 00:10

nebyli , měkké i, taky jste mě vytočil, že jsem hrubku vyplodila

beladona
24. 8. 2014 • 00:09

jo a byla vyloučena proto, že opakovaně nereagovala na výzvy, že se nezúčastňuje schůzek ( a to nereagovala, to je fakt).

beladona
24. 8. 2014 • 00:06

pane, nejste jediný, kdo předělává dějiny ku obrazu svému, už mě to štve..Mám starší tetu, ta byla vyloučena z ČSM, rodiče její nebyly v KSČ , pohovory dělala v 1966 a byla vzata na FF UK. Kecáte!

beladona
23. 8. 2014 • 23:59

O Univerzitě J.A.Komenského napsala velmi kvalitní pojednání redaktorka Reflexu.Ale i bez toho článku se ví, že tato "unverziza" , která vychovává mediální pracovníky atd. ( nehledejte zde prinikavě inteligentní obory ) dává tituly za hubičku.A tak na ní dostala Magistra Nagyová, jejíž diplomka není nic jiného, než vygooglované citace, bakaláře Gottová, dalšího bakaláře stará Kodetová atd. Říká se jí v Ptaze tramvajová /koho během " studií " nesrazí tramvaj, má titul .jistej. Tak nevím, proč se Gott dojímal, vždyť ten matroš má doma a ví, že je úplně blbej.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.