Moderátorka Kristina Kloubková: Netušila jsem, že mám padáka! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Moderátorka Kristina Kloubková: Netušila jsem, že mám padáka!

Zpráva, že se Lucie  vrací do práce o dva měsíce dřív, Kristinu zaskočila.
Zpráva, že se Lucie vrací do práce o dva měsíce dřív, Kristinu zaskočila. (Foto Aha! – Karel Kopáč, archiv TV Nova )

Musí si připadat jako záplata nebo páté kolo u vozu! TV Nova chystá předčasný návrat Lucie Borhyové (36) na obrazovku, ale její náhradnici Kristině Kloubkové (37) to nikdo neřekl. Televize s ní jedná jako s horkým bramborem, který přehazuje z místa na místo.

Borhyová se tři měsíce po porodu dcery Lindy vrací v půlce září do práce. „To jsou věci, o kterých vůbec nic nevím,“ okomentovala Kloubková předčasný návrat Lucie Borhyové, který TV Nova ještě oficiálně nepotvrdila. „Informaci o návratu Lucie Borhyové zatím nemůžeme potvrdit, ani vyvrátit,“ řekla Aha! PR manažerka televize Alžběta Cimová.


Co bude po Lucčině návratu s Kloubkovou, která měla podle našich informací vytvořit třetí moderátorský pár Televizních novin se sporťákem Martinem Pouvou (50), ale nikdo neřekl. „Trochu jste mě zaskočili, takže nemám na to co teď říct. Můžu na to odpovědět, až budu něco vědět,“ řekla včera Aha! Kloubková, která musí být hodně zklamaná. Moderováním hlavních zpráv se jí totiž splnil sen.
Místo vysněného místa si teď ale bude balit kufry. Zase se bude stěhovat do jiného pořadu. Nebude to pro ni ale nic nového, od roku 2009, kdy nastoupila na Novu, ji přesunuli už několikrát. Ani ne tříměsíční záskok za Lucii ale patří mezi ty nejkratší.

Červnové nadšení
„Jsem velmi potěšena, že budu zastupovat Lucku. Je to pro mě splnění snu a obrovská výzva. Beru to velice zodpovědně a pevně věřím, že budu nejen pro diváky, ale hlavně pro Reye dobrou partnerkou, o kterou se bude moci opřít,“ prohlásila Kloubková nadšeně před 22. červnem, kdy usedla na moderátorskou židli po boku Korantenga (40).



Přečtěte si
kiwi65
13. 9. 2014 • 22:25

Však i na jiných kanálech se vysílají zprávy.Když Novu nezajímá názor diváků tak ať si to tlamu otlemenou nacpou kam se jim zachce.

krat5
27. 8. 2014 • 11:32

Ano, to je i moje touha. Pryč s LB, už se fakt na ni nedá dívat. A taky by se měla věnovat dětem které si pořídila. Nikdy nepochopím co je to za "matku", která odejde od takového malého prcka, chudák dítě, že se narodilo takové náně pitomé.

cozumel
26. 8. 2014 • 09:34

Myslím si, že i když to čtou, je jim to jedno. Už jsem jim i psala, bez odezvy. To je jako s tím pablbem Suchoněm - taky si tam toho tragéda drží

cozumel
26. 8. 2014 • 09:30

Rozhodně je mi víc nesympatická Borhyce žabice. ČT se může těšit na diváka televizních novin, na tu kra*ku já se dívat NEBUDU!

cozumel
26. 8. 2014 • 09:28

Myslím si, že je jen málo diváků, kdo chce zpět Borhyci žabici.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.