Nečekané přiznání: Hruškovy rychlo-recepty nejsou žádné pokusy, radí mu nejlepší kuchaři Česka! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Nečekané přiznání: Hruškovy rychlo-recepty nejsou žádné pokusy, radí mu nejlepší kuchaři Česka!

Láďa Hruška odvážně vaří recepty od diváků.
Láďa Hruška odvážně vaří recepty od diváků. (Foto Aha! - Martin Pekárek, Alexandr Malachovský, Carlos S. blog )

Kůžičkový král a postrach českých kardiologů Láďa Hruška už prezentoval obrovské množství diváckých receptů a televize Nova mu dokonce zajistí vlastní show, kde bude ve svém útoku na mlsné jazýčky strávníků pokračovat. K tomu má hned dva neočekávané profesionální poradce!

„Mým hlavním poradcem je Zdeněk Šebesta, který vařil patnáct let v Hiltonu. A znám i Patrika Havlíčka, který vaří pro byznysmena Petra Kellnera. Ozvali se mi, když jsem v televizi s vařením začal,“ tvrdí Láďa Hruška v Magazínu DNES. Že by se profíci rozhodli raději zasáhnout?

„Neznám přesně všechny postupy, například na výrobu různých těstíček, tak prostě zavolám, zeptám se, jestli to dělám správně, a většinou mi ještě poradí fintu, jak to udělat jednodušeji,“ dodává Hruška, který sice vaří zhruba tak z pěti surovin, ale i tak je lepší se o postupu poradit.

A jak ho práce s diváckými recepty naplňuje? „Strašně mě baví přicházet na ty neuvěřitelné pokrmy, levné a chutné, i na další fígle profesionálních kuchařů, které před veřejností dosud tajili,“ říká a těžko říct, zda-li zrovna hovoří o nepečené bábovce se ztužovačem nebo bábovce narvané salámem, slaninou a kuřetem.

Každopádně jeho zpracování diváckých receptů lidi baví a Hruška v televizi dostane více prostoru, zvláště po vyhazovu lidového kuchtíka Babici. Co nevidět má i vyjít kniha těchto báječných receptů.



Přečtěte si
eremita
23. 8. 2014 • 22:13

Hruškovy kulinářsko-novátorské prověřené (?) recepty nemám potřebu uvádět do praxe ani žaludku, jen prakticky - když se dělí se strávníky o pokrmy, snad se podělí i o honorář z chystané kuchařky. Chudáci dobráci, co mu posílají nezištně rady, které vydává na Nově za své objevy. Nebo i jim se dostane všimného?

tyrkys
22. 8. 2014 • 17:18

Dneska je tolik kuchařek, až hrůza!

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.