Kriminálka Anděl: Kolegové se shodli! Zlata Adamovská jako přítěž! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Kriminálka Anděl: Kolegové se shodli! Zlata Adamovská jako přítěž!

Postava Beránkové bude pro ostatní velmi nepříjemná.
Postava Beránkové bude pro ostatní velmi nepříjemná. (TV Nova)

Ve čtvrté řadě české kriminálky se objeví další nové postavy. První bude mladá vyšetřovatelka Lída a druhou Věra Beranová ztvárněná Adamovskou. Právě ta bude kriminalistům trnem v oku.

V premiérové čtvrté řadě populárního kriminálního seriálu se budou řešit nové případy, které jsou opět inspirované skutečnými událostmi. Budete moci nahlédnout pod pokličku práce kriminalistů, uvidíte řadu netradičných prostředí i náročných scén a chybět nebudou ani zápletky ze soukromých životů hlavních hrdinů. Policejný tým, který tvoří stálice Tomáš Benkovský (David Švehlík), Oliver Hajn (Marek Taclík) a Jana Chládková (Helena Dvořáková), rozšíří sympatická mladá žena s prořízlou pusou a výborným analytickým úsudkem, vyšetřovatelka Lída Rysová (Jana Pidrmanová).

Novou šéfovou celé kriminálky se stane Věra Beranová (Zlata Adamovská), která se sice snaží pečovat o své podřízené, ale kvůli nedostatku praktických zkušeností z terénu je vyšetřovateli často vnímána jako přítěž. Analytik Ruda Uhlíř (Michal Uhlíř) už nebude jen sedět u svého počítače, ale zajede s kolegy častěji do terénu, a stálým patologem se na kriminálce stane Emil Mach (Martin Hofmann), který se objevil již v několika dílech třetí série.



Přečtěte si
trhnisinadledvinkou
8. 9. 2014 • 11:22

lolkaholka
24. 8. 2014 • 09:28

přesně. Bývala krásná.

malenabald
24. 8. 2014 • 07:33

Michal UHLÍŘ???

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.