Vytočená Kodetová: Lékaři ji málem nechali zemřít! Jak se pomstila? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Vytočená Kodetová: Lékaři ji málem nechali zemřít! Jak se pomstila?

Bára Kodetová se pořádně naštvala.
Bára Kodetová se pořádně naštvala. (Foto Aha! – Alexandr Malachovský )

Herečka Bára Kodetová (43) má za sebou opravdu nepříjemnou zkušenost. Začala se cítit špatně a logicky tak vyhledala pomoc toho nejpovolanějšího – lékaře. Po jeho »odborné péči« ale jí ale ještě přitížilo!

„Doktoři mi zaměnili léčbu. Když vám neléčí srdce, ale léčí vám něco jiného, tak se můžete zhroutit nebo i zemřít! Dostala jsem se do stavu, kdy jsem byla už tak unavená a vyčerpaná, že jsem musela změnit lékaře a díky své síle a instinktu jsem si hodně pomohla,“ svěřila se vyděšená trojnásobná maminka serveru sip.denik.cz.

Jiní lékaři dostali manželku slavného houslisty Šporcla z toho nejhoršího, ale Kodetová se rozhodla s lékařem vypořádat po svém. „Znepokojil mě právě ten fakt, že je možné, aby vám doktoři předepsali špatnou léčbu. Lékaři dnes mají velkou moc a mohou vás snadno zmanipulovat. Je důležité, aby se tohle téma otevřelo," říká herečka, která tuto zkušenost popsala v cyklu ČT 1 Nevinné lži. Kromě tohoto tématu se objeví i další věc, která ji v dnešní době znepokojuje.

„Žena musí být neustále skvělou matkou, manželkou, k tomu chodit do práce a z toho všeho vzniká velký stres.“ Svého napětí se přes prázdniny herečka spolu s manželem a děti zbavovala na chatě.



Přečtěte si
eremita
22. 8. 2014 • 23:14

U doktorů se člověk mnohdy cítí jako obtěžující nicotný prosebník, jiskřička zájmu probleskne při nabídce drahých léků, doplňkových preparátů, připomínka 30,- poplatku je automatická. Bohužel, mají nás ve své moci. Kdo z odborníků jiných oborů si dokáže určit diagnozu a správnou léčbu, když onemocní?

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.