Šeredová hvězdou StarDance: Vytančí si věrného chlapa? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

Šeredová hvězdou StarDance: Vytančí si věrného chlapa?

Sexy Alena Šeredová na tanečním parketu – to by bylo lákadlo
Sexy Alena Šeredová na tanečním parketu – to by bylo lákadlo (Foto Aha! – Roman Souček, Vladimír Škarda, Martin Přibyl)

Jde na to, holka, chytře! Česká kráska Alena Šeredová (36), které utekl nevěrný manžílek Gianluigi Buffon, má být hvězdou italské verze televizní show StarDance ...když hvězdy tančí. Ta je přitom považována za ideální seznamku celebrit!

Hvězdný fotbalový brankář Buffon se zahleděl do jiné a zdrcená Alena zůstala doma se synky Louisem Thomasem (6) a Davidem Lee (4). „Situace, ve které zrovna jsem, ukáže každé ženě, jak moc silná osobnost je. Ale z lásky k dětem ji ustojím,“ prohlásila pevně.


Jistě, své synky zahrnuje láskou, ale kdo se pomazlí s ní? Alena už ví, jak na to! Své luxusní tělo chce rozvlnit v taneční soutěži StarDance. „Ano, Alena je ve hře. Má těžkou osobní historii, o to je vše zajímavější,“ přiznala šéfka italské produkce Milly Carlucciová, že Šeredová se už v říjnu může objevit na parketu. Při zkouškách i během tance to mezi páry často jiskří, své partnery si při soutěži našly třeba herečky Čvančarová s Polívkovou. Napodobí je i božská Alena?



Přečtěte si
trhnisinadledvinkou
19. 8. 2014 • 17:45

už se těším, jak to dřevo bude tančit

xsedmikraska
19. 8. 2014 • 15:40

Je krásná, zdravá a má dvě nádherné děti. Je zajištěná. Určitě se oklepe.

matylda-rut
19. 8. 2014 • 14:37

Aleně přeji jen to nejlepší, je to kočka a úžasná máma. Zasloužila by si príma chlapa. Italové jsou strašní sukničkáři, myslí holt dolním tykadlem.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.