Bankéř z reklamy Tomáš Měcháček: Holky, pozor! Partie za 160 000 Kč měsíčně! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Bankéř z reklamy Tomáš Měcháček: Holky, pozor! Partie za 160 000 Kč měsíčně!

Nejvíc se Tomáš zatím zviditelnil v reklamní kampani banky.
Nejvíc se Tomáš zatím zviditelnil v reklamní kampani banky. (Foto FTV Prima, TV Nova, ara)

Jeden den hraje herce, druhý zubaře! V pondělí je Jakubem Valchářem, v úterý Viktorem Bromem. Pokaždé je ale sexy! Hvězda reklamy na banku Tomáš Měcháček (34) je mužem tří tváří. Stal se hvězdou seriálů Ulice i Svateb v Benátkách. A protože vydělává statisíce a po rozchodu s Bárou Polákovou (30), která ho vyměnila za Pavla Lišku (43) je stále nezadaný, rázem se stává vysněným princem pro všechny ženy!

Schizofrenie na druhou a šílenství fanynek! To budou v nejbližší době zažívat diváci a hlavně divačky u televizních obrazovek. Měcháček hraje naráz ve dvou seriálech, které se sice vysílají na konkurenčních televizích v jiných vysílacích časech, jednou hraje excentrického herce a podruhé zubaře, ale vzhledově se vůbec nemění. Televize s tím ovšem nemají problém.

„Účinkování Tomáše Měcháčka v konkurenčním projektu bylo součástí jednání o jeho roli v Ulici,“ řekla Aha! PR koordinátorka Novy Ludmila Bártíková. Aby toho nebylo málo, divačky si herce užijí i v reklamním bloku, kdy je Tomáš hvězdou kampaně na banku. „Moc mu to přeji, jsem za něj rád. Já jsem také nějaké nabídky do seriálu dostal a zatím je zvažuji,“ řekl deníku Aha! představitel arogantního bankéře Tomáš Jeřábek. Ke štěstí chybí žena
Extrémní pracovní tempo Měcháčkovi sice nedává velký prostor pro randění, ale vyplatí se mu finančně. I když je pendlování mezi Ulicí a Svatbami v Benátkách fyzicky i časově náročné, vynese mu zhruba 160 000 korun měsíčně. V Ulici má v průměru 10 natáčecích dní za měsíc a za jeden bere kolem 9 000 korun. Ve Svatbách v Benátkách má v průměru 7 natáčecích dní a za den inkasuje okolo 10 000 korun. A protože je po rozchodu s herečkou Bárou Polákovou (30) nezadaný, už brzy se stane terčem všech vdavekchtivých žen. To bude velice příjemný bonus k pohádkovému honoráři. Krásná žena po boku je totiž to jediné, co Měcháčkovi v současné době chybí k absolutnímu štěstí.

Finančně konkuruje Morávkové a Čenskému
Díky rolím ve dvou seriálech si Měcháček coby seriálový zelenáč
vydělá stejně jako největší hvězdy nejsledovanějšího seriálu
Ordinace v růžové zahradě Dana Morávková (43) či Jan Čenský
(53). Doktorka Zdena Suchá si přijde na 169 000 korun a primář
David Suchý na 156 000 korun za měsíc.



Přečtěte si
burgermiky
9. 9. 2014 • 19:04

A to ještě natáčí seriál pro ČT1 Doktor Martin, kde bude hrát jednu z hlavních rolí. Přeju mu to

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.