Do konce života se toho nezbaví: Muž našel něco strašného! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 18. dubna 2024

Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav

Do konce života se toho nezbaví: Muž našel něco strašného!

Fotografie
Fotografie (internal)

Děs a znechucení přepadli milovníka zvířat Jamese Robinsona (34) z Manchesteru, právě když si vyšel sehnat něco k jídlu. Hlad ho velmi rychle přešel a musel se potýkat s nezadržitelným dávivým reflexem. To, co objevil v pytli u popelnic, bude dlouho vytěsňovat z mysli!

Děsivý objev učinil muž, když šel kolem kontejnerů. "Šel jsem si pro něco k jídlu boční ulicí, když jsem uviděl v černém odpadkovém pytli něco podezřelého," popisuje situaci Robinson a pokračuje: " Když jsem to otevřel, nemohl jsem uvěřit svým očím. Uviděl jsem kolem pěti různě barevných kočičích hlav. Stále se z toho nemohu vzpamatovat. Nejenom ten pohled, ale i zápach byl otřesný!"


Celá historie byla pro Jamese o to nepříjemnější, že bydlí o pár úlic dál se svým strýcem a sám má pět koček: " Klidně by to mohli být moje kočky, to je prostě šílené," říká Brit. Případ značně pobouřil místní obyvatelstvo a celým případem se vážně zabývá vedení místní policie. "Je zřejmé, že jde o neuvěřitelně stresující a chorobný incident, který se tu odehrál," komentoval mluvčí manchesterské policie s tím, že jde o první podobný případ, se kterým se tamní strážci zákona setkali.

Přečtěte si
panamira
20. 8. 2014 • 09:26

A co dále ???

koko61
19. 8. 2014 • 18:56

To je článek, to by se jeden po.....

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.