Tři andílci dojímají svět: V těžkém boji s rakovinou zvítězili! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Tři andílci dojímají svět: V těžkém boji s rakovinou zvítězili!

Děvčátka před a po vyléčení - vidíte ten rozdíl?
Děvčátka před a po vyléčení - vidíte ten rozdíl? (Foto: reprofoto Scantling Photography, Facebook.com, ara)

Když před časem internetový svět obletěly snímky tří malých holčiček, které byly díky zhoubné rakovině vystaveny chemoterapii, jedno oko nezůstalo suché. Nevinná děťátka v boji se smrtí jsou téma, které dokáže pohnout i cyničtějšími povahami. Nyní po pár měsících se děvčátka vyfotila znovu. Jen s celkem podstatným rozdílem...

A tím rozdílem je fakt, že u všech tří holčiček příznaky rakoviny vymizely a nacházejí se ve stavu takzvané remise, kdy pacient již nejeví žádné známky onemocnění. V některých případech může nastat ještě relaps, kdy se choroba opětovně projeví, ale pevně věříme, že se to netýká těchto tří malých bojovnic.


Zatímco při prvním focení bylo vidět, že Ansley (4), Rylie (3) a Rheann (6) přes krajkové šatičky a vzhled princezen mají k úsměvu hodně daleko, nové fotky mají zcela odlišnou atmosféru. Děti jsou ve stejné pozici i oblečení, ale jejich výraz mluví za vše. A právě nejstarší Rhean se zákeřnou chorobou bojovala nejdéle a pozitivní zvrat v jejím průběhu nastal teprve nedávno. I proto jí ještě nestačily dorůst vlásky jako dvěma mladším kamarádkám.



Přečtěte si
xcarodejka
6. 10. 2014 • 15:05

Pokud je to opravdu tak, tak jak je možné,že všichni kdo věcí, mlčí, a nechávají trápit se a umírat velké množství lidí? Skoro se to nechce věřit, i když nemorálních zlatokopů je jistě mezi lékaři a farmaceuty hodně. Snad nedrží basu i v takovém průšvihu?

prroud
19. 8. 2014 • 07:52

Ano,i timhle hanebnym zpusobem vydelavaj farmaceuticky firmy a "lekari",z doktoru nekteri dokonce "v dobry vire" zabijeji lidi chemem a zarenim i presto,ze lek bez vedlejsich ucinku davno existuje a davno ne jenom jeden! Ovsem je umyslne vetovanej,prilis levnej,nebo nejde patentovat.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.