Opilá Dagmar Havlová křičela hystericky: "Proč mě tak nenávidíte?" Co se to s ní stalo? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Opilá Dagmar Havlová křičela hystericky: "Proč mě tak nenávidíte?" Co se to s ní stalo?

Rozostřený zrak, hlasitá mluva... Havlová hraje opilou velmi věrně.
Rozostřený zrak, hlasitá mluva... Havlová hraje opilou velmi věrně. (Divadlo na Vinohradech)

Dagmar Havlová (61) se vztahem s Václavem Havlem (†75) zásadně změnila. Z dříve rozdováděné Veškrnky se stala dáma s noblesou, kterou si uchovala i po smrti svého muže. Až teď…

Společenského poklesku, tedy opilosti na veřejnosti, se Dagmar Havlová dopustila přímo jevišti. Nešlo ale o to, že by si před zkouškou dala v šatně takzvaně do trumpety, ale o to, že opilá dáma je zkrátka její rolí. A podle všeho jí dává takový herecký výkon pořádně zabrat.

„To je tak perverzní! Proč mě tak nenávidíte, čím jsem se provinila?“ ječí Havlová v rodinném dramatu Rod Glembayů, kde hraje baronku Castalli, druhou ženu bankéře Ignáce Glambaye, kterého hraje Tomáš Töpfer. Role hraběnky s sebou nenese jen hodně křiku, ale také popíjení, což ve finále znamená, že na prknech Divadla na Vinohradech musí střízlivá Dagmar poměrně dlouho hrát opilou! A to není vůbec jednoduché.

"Vydává ze sebe maximum, takhle ji diváci skutečně ještě neviděli. Po zkouškách často vyřízená odjíždí domů,“ řekl Blesku jeho zdroj z divadla, který si ale nepřál být jmenován. Tohle nastudování hry podle všeho čeká úspěch.

Autor:  ph,lbp

Přečtěte si
matylda-rut
20. 8. 2014 • 16:35

To jsi neviděla hrát nikoho jiného v těhlech rolích, co? Satorejko, Satorejko, noblesní je něco jiného než arogantní kráva.

mirkazam
20. 8. 2014 • 08:30

satorejka teď je asi ..klaraabara

beladona
19. 8. 2014 • 23:42

Proč není rodina v pořádku?Matka zemřela a dcera sice byla vdaná cca týden, pak se rozvedla s tím Izraelitou , ví někdo proč? A nyní je vdaná zase.Tak se mi nezdá, že by nebyla rodiona v pořádku.

beladona
19. 8. 2014 • 23:41

Hm, jenom aby nepřehrávala, na to tady máme už Simonu Stašovou, to je taky chodící drááámo.

lalia
19. 8. 2014 • 14:43

Jí se to hraje dobře,ona hraje svoji realitu,sama cítí,že ji lidi nemají rádi.Ani si bohatství neužívá,to vidíme jak žije,uzavírá se,každou chvíli je nemocná,stárne,nemůže se s tím smířit.Nemá moc přátel,ani rodina není v pořádky.Tady vidíte,že peníze nejsou všechno.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.