Prostřeno: Prostěradlo, na kterém se souložilo a plísní prolezlé tousty! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

Prostřeno: Prostěradlo, na kterém se souložilo a plísní prolezlé tousty!

Plesnivý chlebík i prostěradlo po souloži. Mňam!
Plesnivý chlebík i prostěradlo po souloži. Mňam! (FTV Prima)

Kulinářský pořad Prostřeno! nabízí kromě receptů i zajímavou sondu do českých domácností. Někdy ale diváci vidí i to, že by snad raději mělo zůstat skryto. Nejinak je tomu i u nových dílů, které startují v pondělí.

Jako vždy se natáčelo ve všech koutech republiky a zajímavé případy se objevily zvláště v kraji libereckém a ústeckém. Pojďme se na ně podívat.

Čiperný námořnický seladon zavzpomínal běhen natáčení na své nejlepší roky a vytasil se s historkou hodnou velkého kance, kterak na prostěradle, které provizorně posloužilo jako ubrus pro cizí hosty, osouložil pěknou řádku žen.

„Nejsem úplně zastánce ubrusů, tak jsem obětoval svoje námořnický prostěradlo, na němž ležela nejedna princezna. Ten ubrus má svoji historii a já bych o něj nerad přišel,“ říká něco, co naštěstí jeho hosté neslyšeli. Nicméně když jedna z účastnic trofej pobryndá, neopustí si poznámku pod vousy.

„Budeš tam mít historický záznam ode mě určitě,“ říká nešikovná strávnice.  „Není první, to nekecám. Je jich tam víc,“ dodává hostitel a v tu chvíli je naštěstí jediný, kdo ví, o co jde.

Video se připravuje ...

Další expertkou na gastronomii je blondýnka z ústeckého kraje. Ta si pro změnu nepohlídala datum spotřeby.

„S toustíkama jsem měla problém, protože z jedné strany byly ty spodní plesnivý. Takže jsem musela dát jenom půlky těch vrchních. Byla jsem ráda, že to vyšlo. Bylo to jen tak tak… “ říká. Ano i takto plesnivé tousty pouze odkrojila a nabídla hostům.

Trochu penicilinu určitě neškodí a přiznejme si, kolikrát uděláme to samé, ale trochu něco jiného riskovat zdraví vlastní, než plísní prožrané chleby nabízet ostatním v soutěži za 50 000 korun odměny!

Video se připravuje ...

A co další soutěžící? Jedlík z libereckého kraje tousty nakonec odmítl a netušil, jak dobře udělal. Nicméně jeho komentář není příliš lichotivý ani k hostitelce, ani k ženám celkově.

„Je to pečivo pro ptáky (tousty), nadrobit to někomu. Nebo taky když je hromada ženskejch tak nadrobit, aby jim ty zobáky trochu to…“ nedořekl své moudro.

To a mnohem více uvidíte večer na TV Prima. Prostřeno! se po prázdninách vrací zpět na obrazovky s novými díly, recepty i kuchaři!



Autor:  mpa

Přečtěte si
robitron1
19. 8. 2014 • 22:23

To je síla

gabcakovamatinka
18. 8. 2014 • 15:42

Některý ty domácnosti jsou fuj tajbl. Neříkám, že pořád třeba mít 100% uklizeno, ale tak nějak si pamatuju a dělám to dodnes, že když čekám návštěvu tak víc poklidím a styděla bych se za evidentní špínu. A ten plesnivý tousťák? Komu se to doma nestalo, že jo? Ale okamžitě jsem to celé a ne jenom pulku hodila do koše, návštěvu týmhle hostit je hnus a kdybych to jako host věděla tak to k puse nedám.

eisenbieger
18. 8. 2014 • 14:26

prostreno a promrdano ,,21.stoleti v praglu,,

eisenbieger
18. 8. 2014 • 14:23

takhle to funguje v 98% ceskych rodin ...spina , srab a nestovice ..schnily tousty ale hlavne mrrdatschka na stole ...ten bolsevik vam pekne vymejval mozky a 99% moralistek sem jeste prihazuje prispevky , ani u nich to nebude o nic lepčí ...chlap prijde s pivni parou domu , lehne i s holinkama , zena mu chodi pichat se sousedem a to jde jenom vynes smeti , v praci to pordzi sefovi na stole , ta spodina picha kozy a ovce , televizni porady o spine pac se nesmi pretvarovat a ukazat ze tak jak to maj vsichni a mlady holky jedou do zahranici so vydelat pitschulou na byt ...

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.