Zdrcený vdovec Rychtář se svěřil s detaily nezdařené sebevraždy! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Zdrcený vdovec Rychtář se svěřil s detaily nezdařené sebevraždy!

Josef Rychtář zuří!
Josef Rychtář zuří! (Foto Aha! – Pavel Schuster, Facebook.com, ara)

Příznivci uhříněvského klauna, bývalého říčanského démona Josefa Rychtáře (56), jsou v šoku! Oblíbený vdovec se totiž podle všeho měl dopustit stejně nerozvážného činu jako jeho manželka. Chtěl si vzít život za pomoci prášků a alkoholu, jenomže to nevyšlo. Naštěstí ho zachránil jeho oddaný sluha, pravděpodobně duševně narušený Petr Veselý. Nebo to alespoň tvrdil.

Po tom všem, co se událo od tragické sebevraždy Ivety Bartošové (†48), překvapí z notně ujetých zpráv z okolí Josefa Rychtáře, máloco. Nyní, když naše slavná policie neshledala žádný podíl vdovce na smrti zpěvačky, neštěkne po agresivním sekuriťákovi ani pes. Zvlášť teď, když i Gejša odešla do psího nebe. Proto se slavoman Veselý a dočasný obyvatel vily Bartošové rozhodl k zoufalému kroku, když v magazínu Sedmička dojemně vylíčil průběh záchranné akce, kdy vdovci zabránil v úspěšné sebevraždě předávkováním léky.


Jenže hra pokračuje dál, protože Rychtář tvrdí něco jiného, než jeho podnájemník. "Ten člověk sem už nikdy nepáchne. Byl tady asi dvakrát, možná víckrát. Zjistil jsem, že je nezaměstnaný a ty jeho příběhy, to je něco šíleného. Furt něco vymýšlí. Žádné léky jsem si nevzal a ani jsem se nepředávkoval. Léky si občas, když mě třeba bolí hlava, vezmu, ale to je celé," hořekuje zničený vdovec na webu Šípu. A zlověstně vysílá vzkaz bývalému ochránci: "Tohle už není možné. Ten člověk se vetřel do mé přízně, pak si mě fotí a lže o mně médiím. S Veselým jsem skončil!"



Přečtěte si
asha10
25. 9. 2014 • 06:58

spamer Hadrman, Vesely, Novotny, Mikilášková,Dojdenatebe,Dvořák .Zápal.

erene
16. 8. 2014 • 12:28

Zkrátka to bylo manželství dvou psychopatů a jaký šel, takového potkal..píšeš to o manželství s Ivetou..on nebyla psychopatka a píšeš kraviny..ani Darina ne..nechápu,že si ho Darina vzala,sice se někdy chovala zvláštně,ale vždy byla určitě mnohem inteligentnější a slušnější než on !!!! Prostě nalítla..uvěřila jeho kecům,že se změní,blabla..že je ve vězení neprávem..jako zdravotní sestra ho poznala když byl na vojně..

erene
16. 8. 2014 • 12:16

On miloval slávu, ale nedělal bych tady z něj zase takové prase, které si zaslouží smrt, jak tohle může někdo někomu koho ani nezná osobně přát, tak to je až zarážející. To prase ze sebe udělal on sám !!!!!!! A zaslouží si trpět !! Zaslouží si dostat přes hubu,a to hodně,aby pochopil jak se cítila Darina když jí brutálně napadnul ! Zaslouží si být ukazován v tv pod léky,jako tam tahal omámenou Ivetu..tak by se dalo dlouho pokračovat..spolužáci mu už kdysi zlomili ruku,protože šikanoval slabší..zrůdou byl prostě vždy !

erene
16. 8. 2014 • 12:09

Teď je to už ohraná písnička a nic nového a opravdu převratného se v tomto případě už asi nestane, ledaže by Rychtář skutečně zemřel a nebo musel nastoupit do vězení. A všichni víme, že ani jedno z toho se asi nestane. Tak proto by asi bylo na čase dát už s tím pokoj. Tak to nečti,kdo tě nutí vole ? A třeba nakonec umře ve vězení ! Fyzicky žije,ale jinak umřel po všech strnkách už dávno..umřel jako otec,manžel Dariny,jako neznámý člověk..teď umře ať už to bude kdykoliv jako bulvární mr..dka a vrah !!

erene
16. 8. 2014 • 12:07

Sebevraždou to asi jednou skončit muselo, to bylo neodvratné. Kecy..a navíc je rozdíl,když by se zabila v 70 nebo ve 48 ! Tím chci říct,že by se třeba jednou zabila,ale ještě mohla žít 20 let !

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.