Ilono Csáková, kroť se! Proč je tak sprostá? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

Ilono Csáková, kroť se! Proč je tak sprostá?

Ilona ukazovala vulgární gesto. Manžel Radek Voneš (42) se jen pochechtával.
Ilona ukazovala vulgární gesto. Manžel Radek Voneš (42) se jen pochechtával. (Foto showpix.cz, herminapress.cz)

Tohle by dáma, a ještě k tomu dvojnásobná maminka dělat neměla. Muzikálová pěnice Ilona Csáková (43) se na koncertu v Českém Krumlově chovala jako puberťačka.

Nejprve na pódiu předvedla bujný dekolt a sexy nohy a pak se tak rozjela, že všem přítomným ukázala vztyčený prostředníček. Toto vulgární gesto u nás nechvalně proslavil expremiér Mirek Topolánek (»Kalousku, seš jednička!«), máma Daniela (5) a Dominika (1,5) by ho však už kvůli dětem předvádět neměla...


„Jsem sice stále na mateřské, ale jako mamina jsem velice aktivní. Kromě účasti na téhle skvělé akci jsem absolvovala řadu vystoupení jak sólových, tak s kapelou. Prostě na flákání nemám čas,“ svěřila se rozverná Ilona.



Přečtěte si
mariama
14. 8. 2014 • 21:42

Kdysi (pred par lety) byla zamindrakovana z toho, ze je bez partnera a bez deti. Ted, kdyz se na 'stara kolena' konecne zadarilo, nevi coby.... Dela ze sebe extra zkusenou manzelku a matku. Cloveku je ji spis lito. Svou cenu stavela na tom, aby byla vdana a mela potomky - bez nich si pripadala jako naprosta nula. Navic tak osklive ztloustla a je obhroubla. Synove jsou podle snimku obtloustli a nehezci - jevi si tak trosku tezkopadnejsi, ale je to mozna jen spatnymi fotkami. Manzel nevypada nejhur a pokud mu bude manzelka takovym zpusobem dal tloustnout, aby nevzal za par let roha.....

va45
14. 8. 2014 • 10:32

Jednou za čas někdo nechá Ilonu zazpívat a pak neví co by roupama dělala.Ten její staréj musí být taky dárek. Ilona je už za zenitem.Měla by se věnovat rači dětem.

ivoadler
14. 8. 2014 • 10:21

Nevíte, co znamená csák? Maďarský slovník na internetu není. A ten prostředník? No, dala divákům najevo, co si o nich myslí. Když může Topolánek, proč by nemohla Csáková.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.