Zdrcená Halina Pawlowská: Pohřbila maminku! Nad vodou ji držely děti! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Zdrcená Halina Pawlowská: Pohřbila maminku! Nad vodou ji držely děti!

Pawlowskou na obřad vedou její dvě děti – dcera Natálie a syn Petr.
Pawlowskou na obřad vedou její dvě děti – dcera Natálie a syn Petr. (Foto Aha! – Pavel Machan, Karel Kopáč)

Musela se rozloučit s nejbližším člověkem. Halina Pawlowská (59) včera pohřbila svou milovanou maminku Zdeňku (†95), která zemřela minulý týden v požehnaném věku. I když její konec spisovatelka čekala, ztráta ji stejně hluboce zasáhla.

S maminkou žila celý svůj život, často o ní hovořila nebo psala ve svých knihách. Jediné, co jí nyní zbylo, jsou její děti Natálie (32) a Petr (28), které taky Halinu při smutečním obřadu podpíraly nejen fyzicky, ale byly jí hlavně psychickou oporou.


Obřad se uskutečnil na pražských Olšanech jen v úzkém kruhu rodiny a přátel. Chybět nemohl Halinin přítel Karel Czaban (66) a objevil se i herec Milan Šteindler (57), který s moderátorkou chodil na FAMU.

„Moje maminka pro mne byla vším. Dožila se opravdu vysokého věku a bylo mi ctí s ní prožít celý můj dosavadní život. Ani takto vysoký věk samozřejmě nemůže můj zármutek zmenšit. Děkuji, že chápete, že teď budu potřebovat nějaký čas, abych se s tím vyrovnala,“ prosila Pawlowská, který prožívá ty nejtěžší chvíle. Vždyť teprve minulý rok v srpnu pochovala manžela Zdeňka (†60), který podlehl rakovině.



Přečtěte si
ararat
10. 8. 2014 • 19:28

hele jestli je tady někdo zlý jsi ty...možná by bylo dobře aby jsis po sobě přečetla co tady pliveš za jedy,jsi ještě dítě a už jsi agresivní,sprostá a nevychovaná,to ad1 a ad2...necítím se býti ošklivou,ale mi není zapotřebí si vytvářet více nicků,ale asi tě nemá rádo vícero lidiček,chovej se slušně a budeš mít klid,protože ,jsi sprostá a urážíš lidi aníš by jsi je znala a reaguješ jenom na drby a jsi vulgární tak se nediv a tvém případě jsi ubohá akorát ty...

ararat
10. 8. 2014 • 09:24

....co je to zase za slovo? nezuř..já vím chceš se odhlásit a přihlásit se pod jiným nickem že jo?

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.