Televizní překvapení léta: Rychlý opouští seriál! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 18. dubna 2024

Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav

Televizní překvapení léta: Rychlý opouští seriál!

Petr Rychlý jako doktor Mázl.
Petr Rychlý jako doktor Mázl.  (TV Nova )

Tak tohle je televizní překvapení léta! Petr Rychlý (48) měl být hlavní hvězdou připravovaného seriálu Všechny mé lásky. Natáčení ale sotva začalo a už je všechno jinak. Po Dagmar Havlové (61) je dalším hercem, který dal Primě košem! Seriál opouští a raději se drží »své« Ordinace. „Ano, nahradil ho Martin Trnavský,“ potvrdila Aha! mluvčí televize Prima Jana Mrákotová.

Škatulata, hejbejte se! Místo Havlové hraje hlavní postavu ženy, která chce ještě jednou vidět všechny muže svého života, Veronika Žilková (52), roli Miloslava Mejzlíka (63) dostal Jan Hrušínský (59) a místo Rychlého Prima obsadila Trnavského. „Mohu potvrdit, že Martin Trnavský už točí,“ řekla Mrákotová.

Důvod je nasnadě. Herec Petr Rychlý prodává dům na samotě u lesa v Kamenici a touží se vrátit zpět do lůna velkoměsta. Na luxusní byt, který si vybral, potřebuje peníze. A televize Nova hvězdě Ordinace v růžové zahradě pěkně umetá cestičku. Právě okolo primáře Čestmíra Mázla se totiž bude od podzimu točit děj další řady. „Mázla čeká velký a zábavný příběh,“ slibuje mluvčí Novy Alžběta Cimová.

Jubilejní 10. řada nováckého seriálu má přinést nečekané zvraty. Rychlému vstoupí do života hned dvě atraktivní ženy, shodou okolností identická dvojčata Agnes a Teresa Branné (34)! A to bylo zřejmě také velké lákadlo, jemuž herec nedokázal odolat. Pokorně se vrátil na svou domovskou Novu a přestup na konkurenční Primu si raději odpustil.

Drží se dobrého bydla

Petr Rychlý by nerad přišel o pohádkový honorář, který v Ordinaci má. Za natáčecí den inkasuje 15 000 korun. Jeho role je zásadní, takže točí prakticky obden. Měsíčně si tedy přijde na téměř 200 000 korun. Za uplynulých 9 řad oblíbeného seriálu si tak vydělal kolem 11 milionů!





Autor:  hoh

Přečtěte si
beladona
9. 8. 2014 • 23:38

Hlavně, že naše paní ministrová Žilková zase má hlavní roliZádná extra třída ale není, je akorát tak do seriálů.

camse
9. 8. 2014 • 12:06

kurzové sázení, velmi spolehlivé info www.cameso.webnode.cz

abstinent
8. 8. 2014 • 06:36

Bum bác a dobře učila? Propadala ze všech předmětů Jen z tělocviku ne ale za to mohly její vnady a ne nadání

tosto
7. 8. 2014 • 19:38

Jenom doufám, že scénaristům témata vydrží ještě alespoň 20 let , opravdu je to moc výživné pro všechný věkové skupiny i IQ nemusí být vysoké , všichni si přijdou na své bohatě stačí upotavky a už má člověk představu co vidět nemusí

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.