Stašová (59) a Bohdalová (83): Matka házela dceři klacky pod nohy! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Stašová (59) a Bohdalová (83): Matka házela dceři klacky pod nohy!

Když chtěl režisér obsadit Bohdalku s dcerou, odmítala. Nechtěla, aby měla Simona pověst, že se šplhá po jejích zádech.
Když chtěl režisér obsadit Bohdalku s dcerou, odmítala. Nechtěla, aby měla Simona pověst, že se šplhá po jejích zádech. (Aha! – Daniel Černovský)

Někdo by si mohl myslet, že mít zavedené rodiče v showbyznysu je pro děti, které je chtějí profesně následovat, velkou výhodou. O tom, že tomu tak vůbec nemusí být, ví své Simona Stašová. Co se týká její herecké kariéry, tu jí vlastní máma řádně strpčovala.

Nejednou došlo k situaci, že Jiřina Bohdalová dostala filmovou roli, kde měla mít dceru. V takovém případě se jasně nabízelo, aby jí zahrála její biologická dcera Simona. Režisérům taková varianta připadla logická, jenže u "Bohdalky" narazili!


Ta totiž o něčem takovém nechtěla ani slyšet. Přesto, že Stašová byla od mládí výraznou a samostatnou jednotkou, nechtěla slavná máma, aby si někdo myslel, že holčičce umetá cestičku. Tak jí naopak, svým způsobem, házela klacky pod nohy, protože dcera přicházela o skvělé herecké příležitosti. "Mámu jsem za to jednu dobu nesnášela a měla jsem jí to za zlý," prozradila Simona Stašová.



Přečtěte si
prvosienka
20. 8. 2014 • 03:49

pre Pozorovateľa...Prečo toľko nenávisti na nás Slovákov:?_internet má ľudí spájať...ke´d budem chcieť,budem si čítať Blesk kedye koľvek sa mi zachce...vy Č

pozorovatel2013
19. 8. 2014 • 14:15

pro Lucia Laura Fekete co se tady roztahujes? koho ty budes soudit tady u nas co? sud si svoje lidi na Slovaci a nech tady lidi na pokoji. to ze se nechas fotit se Simonou ti nikdo nebere. Bohdalku znam a jeji dceru taky. Bydlel jsem v Mnichovicích a stara nakupovala v masne, to byla hruza!!!takze vim co jso zac. Simona si hraje na svetici a když chodila na diskotéky to byl mazec. stara zase když mela remeslniky v baraku protože tam bydlela ještě s rodici a s Brzobohatym, tak se hadali tak ze je bylo slyset pomalu az na Myslin. Jako herky dobry ale jako clovek? ne to ne! tak drz pusu a sypej na Slovensko

6010
19. 8. 2014 • 12:23

Že jí nechtěla umetat cestičku? Nebylo náhodou tak, že měla strach, aby ji jednou dcera neohrozila, že je lepší hérečka?

abstinent
12. 8. 2014 • 01:48

Teď jsem se dozvěděl od kámošů že stará dala mladou na vychování k matce a ta ji NESMĚLA říkat mamo To je teda síla Takže říkala matce Jířo aby byla jako furt Jířa mladá bez závazků No zrůda lidská sešívaná v ksichtě

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.