Slávek Boura se s tím nemaže: K exmanželce Mayerové přivedl svou milenku! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Slávek Boura se s tím nemaže: K exmanželce Mayerové přivedl svou milenku!

Slávek Boura se svou přítelkyní Monikou.
Slávek Boura se svou přítelkyní Monikou. (Aha! - Pavel Machan, Marek Pátek)

Manželství bývalé »novácké« moderátorské superdvojice Slávek Boura (50) – Markéta Mayerová (47) bylo pohřbeno už před šesti lety. Byly už však všechny křivdy zapomenuty? Podle toho, co si dovolil Slávek před pár dny, to vypadá, že ano.

Slávek totiž na akci na hradě Houska, kde se měl po dlouhých letech objevit po boku své exmanželky, přišel i se svou milenkou Monikou (51). Ta, zatímco se Mayerová snažila klidit z cesty, rozdávala úsměvy na všechny strany.

Monika vypadá se Slávkem spokojeně, byť ze slávy bývalé moderátorské hvězdy zbyl pouhopouhý stín. Jeho pokusy o muzikálovou produkci skončily ostudou v podobě kritikou i lidmi strhaného muzikálu Naháči, po kterém zůstaly jen dluhy. Slávek skončil jako taxikář, teď se pochlubil, že pracuje jako řidič limuzíny.

Přesto Boura dál staví vzdušné zámky, mluví o tom, že maká hned na čtyřech věcech najednou a že se jednou s muzikálem zase vrátí. Tak se těšíme.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.