Zdrcující zpráva: Kate Middleton (32) prý druhé dítě potratila! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Zdrcující zpráva: Kate Middleton (32) prý druhé dítě potratila!

Podle magazínu Globe Kate přišla o dítě.
Podle magazínu Globe Kate přišla o dítě. (Foto: EPA)

Zvěsti o druhém těhotenství Kate Middleton obletěly svět a kdekdo to bere za hotovou věc. Jenže ouha. Británii masíruje další zpráva šířená bulvárním magazínem Globe. Že totiž ob líbená princezna o dítě předčasně přišla!

Zprávu, že je Kate Middleton v očekávání a s princem Williamem očekávají druhé dítě, měla do světa vypustit jedna z nejbližších přítelkyň vévodkyně Jessica Hay. Vše vypadalo důvěryhodně, protože právě tato žena jako první informovala o těhotenství Kate, když čekala George. Jenže zakrátko na to promluvila Jessica o tom, že se Middleton nachází v krizové situaci.


Podle Globe, utrpěla Kate samovolný potrat navzdory tomu, že na sebe byla velmi opatrná. Tvrdá zkouška prý Williama s Kate velmi semknula, vzájemně se podporují a společně čelili této osudové nepřízni během oslav prvních narozenin prince George. Na veřejnosti nedali nic znát a chovali se statečně. Manželé chtějí mít tři děti v horizontu pěti let a Kate prý Williamovi řekla, že se o dítě pokusí co nejdříve znovu.



Přečtěte si
chanel5
6. 8. 2014 • 18:39

Ani bych neřekla, že muž v ženském těle. Moje nejlepší kamarádka se taky narodila 9. ledna. Byla velmi chytrá, ale nikdy to nedávala najevo. Navenek byla vždy příjemná, usměvavá a to i když ji něco hodně bolelo. Prostě velmi silná osobnost. Stejně jako Kate, vlastně mi je Kate dost připomíná. Pro jiné však by udělal vše. Pomáhala a pokud jsem byla nemocná, přijela na kole s ovocem a opravdu se starala. Nejlepší kamarádka kterou jsem kdy měla. Nikdy nezradila. Oni mají něco královského v sobě.

chanel5
6. 8. 2014 • 18:29

Kate rodila sama, to byl opět výplod Globu, že to snad za ni odnosila jiná, ale ten malý je Kate moc podobný, sice má po Williamovi taky něco, ale jinak je to celá Kate.

chanel5
6. 8. 2014 • 18:27

Z německých novin: Palác nepotvrdil žádné těhotenství Kate. Oficielní zpráva. Takže, kdo nebyl těhotný nemůže mít potrat, opět známý bulvár Globe si vymyslel kravinu. Ach jo, Globe je největší drbárna co znám a samá lež. Kdysi dávno psali totéž o Dianě, podle nich by musela Diana přivést na svět asi 5 holčiček, všechny byly podle Globe tutovka.

matylda-rut
6. 8. 2014 • 18:22

Tomu věříš, to si nemůžou ani dovolit, to se psalo o Angeline Jolie. Bože ty všechno převrátíš,

matylda-rut
6. 8. 2014 • 18:21

Nekrvácela, ale stále zvracela a byla dehydratovaná. Teprve po 3 měsících ji bylo lépe. Tak jsem to měla i já a mnoho dalších žen.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.