Ochotská má utrum: Trhlina v životě plném luxusu! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Ochotská má utrum: Trhlina v životě plném luxusu!

Michaela Ochotská byla dosud zvyklá cestovat se svým milým Lukášem Rosolem po celém světě. S tím je teď konec!
Michaela Ochotská byla dosud zvyklá cestovat se svým milým Lukášem Rosolem po celém světě. S tím je teď konec! (Sport - Jaroslav Legner )

A má po luxusu v oblacích! Bývalá moderátorka Michaela Ochotská (29) září štěstím, že otěhotněla. Úsměv na tváři ji ale brzy zkazí to, že nebude moct doprovázet po světě svého partnera, tenistu Lukáše Rosola (29).

„Cestovala jsem s Lukášem skoro po všech turnajích a tělu daly změny časového pásma zabrat,“ svěřila se Míša, která teď bude muset létání hodně omezit a za pár měsíců se na letadla podívá už jenom ze země.

Většina gynekologů i leteckých společností totiž létání těhotným ženám příliš nedoporučuje. Upozorňují hlavně na rizika vycházející z velkých tlakových rozdílů. V časných fázích těhotenství je navíc riziko potratu nejvyšší. To má ale Michaela už naštěstí za sebou. „Ještě šest měsíců pohody a pak začne teprve ten pořádnej rock and roll,“ napsala na svůj profil předevčírem Ochotská. Až čas tedy ukáže, jestli bude opatrná a nebude jí vadit, že její miláček cestuje po světě sám, nebo bude riskovat a létat s ním.

Názor odborníka

„Obecně platí, že těhotná, která očekává porod každým dnem, by určitě letět neměla. A podle mého názoru by neměla ani řídit auto. Žena je totiž schopná porodit vpostatě kdekoliv. V současné době se ale doporučuje vynechat lcestování letadlem alespoň poslední tři týdny před porodem,“ řekl Aha! gynekolog a sexuolog Radim Uzel.





Přečtěte si
fizi
8. 8. 2014 • 07:37

Tak,tak.

violahorska
6. 8. 2014 • 22:52

Tak to někdy chodí, milý/á Kuberpidy... ale jak se říká - všeho dočasu. Sl. Ochotská přirozenou krásou neoplývá, inteligencí taktéž ne, sázka na domnělé těhotenství jí nevyšla .... tak snad než se vše přemele jak by si Ochotská přála, dostane dotyčný rozum...

anezat
6. 8. 2014 • 13:18

ho.no
6. 8. 2014 • 10:50

A teď se honem vdát,ať neztratí prachy Aspik si pak může lítat,kde chce.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.